333Travel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

333Travel

Ben jij een reisliefhebber? Dan is het niet altijd even eenvoudig om een leuke unieke reis te plannen, daar komt namelijk altijd veel bij kijken. 333Travel is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder opweg kan helpen.

Voordat je een vakantie gaat boeken bij 333Travel, wil je wel zeker weten dat de onderneming aan jouw verlangens voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat voor mogelijkheden heb ik bij het uitkiezen van bestemmingen? Wat voor soorten reizen vallen er allemaal te vinden bij 333Travel? Hoe zit het met de kosten? Is het eigenlijk wel eenvoudig om een reis te boeken bij het bedrijf? Waar kan ik contact opnemen met de onderneming? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze site, 333Travel beoordelingen en reviews te lezen van 333Travel en vergelijkbare bedrijven.

Wat is 333Travel

333Travel is een onderneming die gespecialiseerd in reizen op maat, ofwel gepersonaliseerde reizen. Het bedrijf is al sinds 2000 actief, de allereerste bestemming van het bedrijf was Thailand. De specialisten van het bedrijf vertalen de reiswensen van hun klanten naar unieke rondreizen, met accommodaties en excursies die het best aansluiten op diens wensen, zo beweert 333Travel. Bij de onderneming staan een aantal kernpunten centraal, zoals: maatwerk (personaliseren), kwaliteit, eerlijk & duurzaamheid.

Producten en diensten 333Travel

333Travel is een website waarop je een unieke reis kan samenstellen aan de hand van jouw eigen voorkeuren. Op de site kun je hierna zoeken door zelf wat informatie op te geven, zoals: bestemming, soort reis en periode waarin de reis plaats vindt. Daarna geeft 333Travel een overzicht van alle reizen die aan jouw eisen voldoen. Het is ook mogelijk om direct te sorteren op basis van reissoort, zoals: Individuele rondreis, Bouwstenen, Strandvakantie, Fly Drive, Hotels en meer. Bezoekers kunnen ook sorteren op basis van locatie, waaronder bijvoorbeeld: Canada, Thailand, Amerika, Indonesië en meer. Tijdens het bekijken van een reis geeft 333Travel je allerlei informatie, zoals over: accommodatie, programma, route, extra’s, prijzen en meer.

Boeken

Een reis gevonden en wil je doorgaan met het boeken? Dan moet je daarvoor nog even geduld hebben. Na het opgeven van jouw reisinformatie, zoals: datum, aantal reizigers, etc. kun je een offerte aanvragen. Bij het boeken van een reis garandeert 333Travel je sowieso een aantal dingen, waaronder: Geld retour garantie en verzekerd van repatriëring.

Contact

Zijn er vragen, suggesties of klachten die je wilt delen met 333Travel? Dan kan je contact opnemen op verschillende manieren, zo kun je op de website veelgestelde vragen lezen, waar je misschien al een antwoord vindt. Verder is het mogelijk om via een contactformulier jouw bericht met het bedrijf delen. Direct mailen gaat ook, gebruik daarvoor het adres: info@333travel.nl. Voor persoonlijk advies is het ook mogelijk om te bellen naar het nummer: 0348 - 44 19 51. Zelf langs gaan kan aan het Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn.

Reviews en beoordelingen 333Travel

Heb je al eens eerder een reis samengesteld bij 333Travel? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over 333Travel met ons in de vorm van een review en beoordeling, als je dat doet maak je het eenvoudiger voor andere klanten om te bepalen of zij ook een reis willen boeken bij 333Travel. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat via onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Autar 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs mijn verre reis bij 333travel geboekt en ik moet zeggen dat ik ontzettend onder de indruk ben van deze reisaanbieder. Bij het boeken kreeg ik uitstekende service van hun vrien...

Alle reviews ( 1 )

Een top ervaring met 333Travel

Ik heb onlangs mijn verre reis bij 333travel geboekt en ik moet zeggen dat ik ontzettend onder de indruk ben van deze reisaanbieder. Bij het boeken kreeg ik uitstekende service van hun vriendelijke medewerkers die mij hielpen bij het selecteren van de perfecte rondreis voor mij en mijn gezelschap. Ook tijdens onze reis waren wij aangenaam verrast door de goede organisatie, alles was tot in de puntjes geregeld. De kwaliteit van accommodaties en excursies was zeer hoog, waardoor we optimaal hebben kunnen genieten van al het moois wat ons werd geboden. De website is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel informatie over verschillende bestemmingen, soorten accommodaties en activiteiten om te doen tijdens je reis. Wat ook een groot pluspunt is, is dat ze maatreizen aanbieden waarbij je zelf invulling kunt geven aan de vakantie. Kortom, als je op zoek bent naar een goede organisatie voor verre reizen met uitstekende persoonlijke service dan raad ik 333travel ten zeerste aan!

A
Autar 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!