Zolemba reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Zolemba

Etiketten kunnen erg handig zijn in de hedendaagse samenleving. Wellicht dat je zelf ook regelmatig etiketten gebruikt, of dat je opzoek bent naar een plek waar je ze kunt kopen. Dan is Zolemba misschien wel iets interessants. Zolemba is namelijk een Nederlandse etiketten specialist.

Voordat je beslist etiketten bij Zolemba aan te schaffen moet je zeker weten dat dit het waard is. Vandaar dat je op onze reviewsite terecht kunt voor reviews en beoordelingen. Lees dan bijvoorbeeld over de klantenservice, klantvriendelijkheid of de gemiddelde ervaring die consumenten opdoen bij het bedrijf. Op die manier krijg je een beter beeld over hoe het bedrijf écht daadwerkelijk wordt ervaren.

Over Zolemba

Zolemba is een Nederlandse onderneming gericht op het aanbieden van etiketten. Het bedrijf is ontstaan uit verwondering, waarom moet het bestellen en maken van bedrukte etiketten zo lang duren? Een proces dat normaal dagen, of zelfs weken duurt kan volgens het bedrijf nu in enkele uren. Naar eigen zeggen is dit mogelijk door de innovatieve machines, waar het bedrijf naar op zoek is gegaan. Vanuit dit principe zijn ze uitgekomen op een digitaal processen, bestaande uit zowel het drukken als stansen van het etiket.

Op technologisch gebied, zeggen ze dat ze de nieuwste UV-technieken gebruiken in stansen gaat met behulp van twee lasers, in plaats een stansblik. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen al meer dan 80.000+ tevreden klanten geholpen met etiketten.

Producten en diensten Zolemba

Op de webshop van Zolemba bevinden diverse soorten etiketten, enkele voorbeelden zijn: Blanco etiketten, Verzendetiketten, Bedrukte etiketten en A4 etiketten. Maar ze bieden ook andere soorten producten aan, zoals: Label printers en package deals. Het is mogelijk om je eigen bedrukte etiketten te ontwerpen, daarvoor moet je je eigen bestanden uploaden en het Zolemba stappenproces volgen. Bij interesse in een bepaald product, hebben ze een ingebouwd filter zodat je zoektocht nog specifieker gemaakt kan worden, zoek bijvoorbeeld op: merk, koeriersbedrijf, formaat, print techniek en meer.

Verzendingen worden via DHL gedaan. Bestel je voor 21:00u op werkdagen (met uitzondering op vrijdag), dan krijg je de volgende dag je pakket geleverd. Als je op vrijdag besteld wordt dit maandag. De betaalmethoden die momenteel gebruikt kunnen worden zijn: iDEAL, PayPal, Mastercard en Visa.

Contact

Nog klachten, vragen of een andere reden om contact met ze op te nemen? Dan kan je daar een van de volgende manieren voor in acht nemen. Telefonisch via: +31 (0)53 - 737 0160. Mailen kan naar: service@zolemba.nl. Voor Belgische klanten is service@zolemba.be, bedoeld. Zelf meer informatie over Zolemba opzoeken kan met: KVK Enschede 08179914 en BTW: NL819831335B01.

Reviews en beoordelingen Zolemba

Al ooit etiketten bij Zolemba besteld? Dan willen we graag weten wat je daar van vond. Was de klantenservice en klantvriendelijkheid naar wens? Wat voor algemene indruk had je van ze? We vinden dat jij je mening over Zolemba en andere bedrijven kwijt moet kunnen, vandaar dat je ook reviews kunt schrijven op ons platform. Wil je meer leren over Zolemba en andere bedrijven? Lees dan reviews en beoordelingen op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review