Woodville

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Woodville

Hout is een natuurlijk product dat zich laat lenen voor heel veel doeleinden. Je kunt er huizen van bouwen, meubels, klompen, papier en nog veel meer. Hout wordt dan ook heel veel gebruikt. Zoveel, dat onze regenwouden er langzaam door verdwijnen. Wil je houten meubelen kopen, dan doe je er dus verstandig aan om te kijken of de houtleverancier ook wel aan duurzaamheid doet, en goede producten levert. Hoe je dat kunt controleren? Op websites zoals ReviewsBird bijvoorbeeld, kun je veel te weten komen over de kwaliteit van de producten en de beoordeling van de shop gegeven door andere klanten.

Over Woodville
Over het ontstaan van het bedrijf Woodville is niet veel bekend. Na research zijn we er achter gekomen dat het hier gaat om een familiebedrijf dat al enige jaren bestaat. Het bedrijf is gevestigd in het Brabantse Oss. Vroeger verkochten ze zware Oisterwijk meubelen, maar tegenwoordig is het assortiment helemaal geüpdate en worden moderne ontwerpen tafels, banken en andere meubels aangeboden. De winkel in Oss is van maandag tot donderdag geopend van 9 tot 4, en vrijdags tot 12 uur. Het bedrijf heeft een e-mailadres en een telefoonnummer voor klanten die graag wat meer willen weten, of een klacht hebben.
Er zijn winkels en showrooms in Den Bosch, Nijmegen, Veghel, Uden en Oss. De winkels zijn iedere dag geopend van 9 tot 4, behalve op zondag, dan zijn de meeste winkels gesloten.

Producten en diensten van Woodville
Woodville is een aantal jaren geleden begonnen met het maken van duurzame, betaalbare en innoverende meubels van hout. Omdat alle meubels met de hand vervaardigd worden, zijn alle stukken uniek. Je kunt ook je eigen ontwerp inleveren, of samen met de mensen van Woodville een ontwerp verzinnen. Er zijn romantische modellen en ook veel industriële tafels. Ze leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan zakelijke bedrijven die bijvoorbeeld op zoek zijn naar kantoor meubilair. Er worden houten banken en tafels voor buiten en binnen gemaakt. Ook is er een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor alle verschillende houtsoorten en te gebruiken voor allerlei verschillende doelen, zoals waterafstotende wax, boenwas en andere materialen om het hout te beschermen tegen beschadigingen en de verschillende weersomstandigheden.
Een van de meest verkochte producten zijn de houten eettafels en houten stoelen en houten banken met een houten blad en een metalen frame.

Complimenten, klachten en tips over Woodville
Wat vind jij van de ronde eettafel? En hoe denk jij over die houten picknicktafel voor in de tuin of keuken? De houten meubels van Woodville zien er schitterend uit. Of zo ook zo schitterend blijven een beetje onderhoudsvrij zijn, dat horen wij graag van u! Daarom vragen wij u om, als u ervaring heeft met een van de bedrijven in onze gids, en review bij ons achter te laten. Vertel anderen over u ervaringen, en geef uw beoordeling over de producten, diensten en service van Woodville. Met een eerlijke review kunt u een hoop mensen helpen om een betere inzage te krijgen over het betreffende online bedrijf.Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review