waterontharder.com reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

waterontharder.com

We hebben deze pagina samengesteld om ervaringen met Waterontharder.com te delen zodat je erachter komt wat anderen van deze online winkel vinden. Daarbij willen je vragen om je ervaring met ons te delen als je ooit een waterontharder hebt gekocht bij dit bedrijf. Jouw ervaring is hierin heel waardevol.

Waterontharder.com is de online winkel om de waterontharder AMFA4000 aan te schaffen voor thuis of op het bedrijf.

We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf en willen je dan ook vragen om een review achter te laten. Jouw ervaring kan anderen helpen om een goed beeld te vormen van de manier van werken van deze online winkel. Hierdoor is het makkelijker om een besluit te nemen.

Over Waterontharder.com
Waterontharder.com is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in Nederland. De eigenaar van het bedrijf is Julio Rosier. Het bedrijf verkoopt 1 soort waterontharder.

Regelmatig verschijnt de waterontharder van dit bedrijf in de media. Zo was de eigenaar, Julio, tot nu toe al te gast bij ‘Doe maar Duurzaam’, ‘Wooninspiraties’ en ‘Life is beautifull’.

Ze zijn ook al meerdere jaren op rij de hoofdsponsor van de ‘Run for KiKa Marathon'. Dit hardloopevenement in Amsterdam is opgezet om geld op te halen voor de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Deze organisatie zet zich in voor het tegengaan van kanker bij kinderen. Tijdens het evenement proberen Julio Rosier en de oud-zwemster Inge de Bruijn, geld op te halen voor dit goede doel. Daarbij gaat 20 Euro van elke verkochte waterontharder tijdens het evenement naar de RUN for KiKa Marathon.

Producten en diensten van Waterontharder.com
Bij Waterontharder.com kun je de AMFA4000 waterontharder kopen. Deze waterontharder is alleen via deze website te bestellen en ligt niet in de winkel. Als je het product vandaag voor 23:59 uur besteld krijg je het op werkdagen morgen al in huis. Daarbij is de verzending, en eventueel retourneren gratis.

Volgens dit bedrijf is de waterontharder de oplossing voor het voorkomen van hard water en kalkaanslag in je leidingen, keuken en sanitair. Daarbij geven ze aan dat je thee en koffie beter zullen smaken, je gewassen kleding beter aanvoelt, en je energiekosten bespaard.

De waterontharder werkt met twee magneten die op 1,5cm van de kern van het water worden gemonteerd. Door de kracht die uitgeoefend wordt door de magneten zullen calcium en magnesium niet kristaliseren. Dit wil zeggen dat de mineralen er nog wel zijn, maar niet meer zorgen voor aanslag, of een rare smaak. Deze technologie is ontwikkeld in Zwitserland. Er zit daarnaast 10 jaar garantie op het product.

Om de waterontharder te installeren heb je 8cm vrije ruimte nodig rondom de buis. Het apparaatje kan aangebracht worden op alle soorten buizen, of dit nu PVC, koper of plastic is.

Ervaringen, klachten en tips over Waterontharder.com
Laat ons weten wat je ervaring is met de service van dit bedrijf, en vertel ons wat je van de waterontharder vindt. Jouw ervaring is heel waardevol voor anderen om te bepalen of het de moeite waard is om dit product aan te schaffen. Plaats jouw review op deze pagina om vragen van potentiële klanten weg te nemen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review