Vouchervandaag.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vouchervandaag.nl

Heeft u wel eens een coupon of ‘voucher’ gebruikt? Het is namelijk zo dat deze vouchers u heel wat geld kunnen besparen in sommige gevallen. Bedrijven kopen producten voor een zeer lage prijs in en bieden vervolgens een voucher aan waarmee u korting krijgt op het product. Op deze manier krijgt u het originele product voor een lager prijs

Vouchers of coupons worden op het internet aangeboden op verschillende manieren. Zo bestaan er namelijk ook bonnen om een bepaalde saldo op te laden. Bijvoorbeeld als u van games houdt en u wilt digitaal een spel kopen moet u eerst door middel van een waardebon of coupon u saldo opladen.

Wilt u producten voor een lager prijs kopen door middel van vouchers? Zo kunt elke dag de beste deals zien! Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende websites die vouchers aanbieden.

Over Vouchervandaag

Vouchervandaag is een organisatie dat sinds 2012 al bezig is met het aanbieden van superdeals. U kunt op de website talloze kortingen vinden tot wel 90%. Zij ontwikkelen zich constant door de laatste trends in de gaten te houden. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven.

Ook beschikken zij over het keurmerk en dat houdt in dat de website te vertrouwen is. Zij hebben een speciale afdeling die elke dag de leukste producten uitkiest om op de website aan te bieden. Vervolgens komen deze producten in hun eigen magazijn tot iemand een voucher koopt van dat product!

Vouchervandaag behoort tot de 250 grootste online verkopers in Nederland en daarom behoren zij tot de twinkle 100. Klanten staan bij vouchervandaag hoog in het vaandel en zij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn over de telefoon.

Producten en diensten Vouchervandaag

Elke dag is vouchervandaag bezig met het vinden van nieuwe deals en daarom kunt u van alles vinden op de website. Op de Home pagina vindt u vooral de uitblinkers van de dag met de hoogste kortingen.

Verder bieden zij producten aan in verschillende categorieën zoals huis & tuin, hobby & verzorging, kleding, schoenen & accessoires, media & gadgets en nog meer. Zij hebben ook een speciaal kopje op de website voor producten onder de €10,- denk bijvoorbeeld aan sokken, ondergoed, speelgoed en handdoeken, deze zijn allemaal te vinden onder de €10,-

U kunt het gewenste voucher in uw winkelmandje toevoegen en vervolgens afrekenen of door winkelen. De bezorgtijd varieert per product het kan 1 dag duren of maximaal 25 werkdagen. Op de website kunt u afrekenen met verschillende betaalmethoden zoals Visa, Mastercard, iDeal, Maestro of Bancontact.

Complimenten, klachten of tips voor Vouchervandaag

Heeft u recent toevallig een voucher gekocht? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een korting van 70% gevonden? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Vouchervandaag willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Vouchervandaag.

Gegevens

Diamantlaan 10
2132 WV Hoofddorp
Diamantlaan 10
Nederland
support@vouchervandaag.nl
088-5577555

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review