Verisure

Alle reviews

Verisure

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

Verisure

Je kent dat gevoel vast wel, wanneer je het huis verlaat en jouw eigendom onbeschermd achterlaat. Misschien heb je daar wel last van. Een oplossing hiervoor is wellicht om een alarmsysteem aan te schaffen, een bedrijf wat je daarbij misschien verder kan helpen is Verisure. 

Voordat je beveiliging aan Verisure overlaat, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Daarbij kan je denken aan vragen als: uit wat voor systemen kan ik allemaal kiezen bij Verisure? Hoe zit het met de garantie en kwaliteit van de producten? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik een vraag, suggestie of oplossing wil delen met het Verisure? Hoe zit het met de prijzen van het bedrijf? Zijn de systemen eigenlijk wel nuttig? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, Verisure beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je zelf bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verlangens zal voldoen. 

Wat is Verisure

Verisure Securitas is een alarmbedrijf dat werd opgericht in 1988 als onderdeel van de Zweedse groep Securitas AB. Later veranderde de onderneming in een onafhankelijk bedrijf. Hedendaags is het bedrijf Hellman & Friedman de hoofdaandeelhouder van de groep, al kan dit uiteraard veranderen in de toekomst. Verisure is actief in 16 landen, bij het bedrijf werken meer dan 18.000 werknemers. Inmiddels hebben al meer dan 4 miljoen mensen over heel de wereld een gebruik gemaakt van Verisure. 

Producten Verisure

Wil je graag het aanbod van Verisure bekijken? Dan kan dat via hun website. Zo kan je daar gelijk beginnen met het aanmaken van jouw eigen offerte. Dat proces is als volgt: allereerst selecteer je of jouw alarmsysteem geschikt is voor je woning of bedrijf. Daarna geef je informatie op die noodzakelijk is voor Verisure om te weten voor het installatieproces. Vervolgens geef je meer gegevens op die Verisure kan gebruiken voor het bepalen van het meest geschikte systeem. Daarna geef je jouw postcode op, extra informatie en een telefoonnummer. Als laatste stap vul je nog geregistreerde- en extra gegevens in, waarna jouw persoonlijke offerte berekend zal worden. Over hoe deze prijs tot stand komt en waar Verisure dat op baseert valt meer te lezen op hun site. Verder kan je via de homepagina ook blogs vinden over veiligheidstips. 

Alarmdiensten

Als je een alarmsysteem laat installeren zul je vast ook nieuwsgierig zijn naar de diensten die daarbij horen. De diensten van Verisure zijn als volgt: Reactie binnen 29 seconden na een alarmmelding. Een Unieke en versnelde melding aan politie, nadat noodsituaties zijn geverifieerd. Een 24/7 bereikbare alarmcentrale. SOS-knop voor noodgevallen, indien je acuut hulp nodig hebt. Altijd controle vanaf de mobiele telefoon via de Verisure app, ongeacht waar je bent. Levenslange garantieservice. 

Contact

Heb je een bericht dat je graag wilt delen met Verisure? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 088 088 8999. Voor veelgestelde vragen en tips kan je ook gebruik maken van de FAQ op hun website. Het bedrijf beschikt over meer dan 20 kantoren verspreid door Nederland, voor persoonlijk bezoek is het mogelijk om de site te bezoeken zodat je er achter kunt komen welk kantoor in jouw buurt ligt. 

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder een alarmsysteem laten installeren door Verisure? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Verisure met ons door een beoordeling en review achter te laten. Zo maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om een realistischer beeld over Verisure te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat op onze website.