Verisure

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Verisure

Je kent dat gevoel vast wel, wanneer je het huis verlaat en jouw eigendom onbeschermd achterlaat. Misschien heb je daar wel last van. Een oplossing hiervoor is wellicht om een alarmsysteem aan te schaffen, een bedrijf wat je daarbij misschien verder kan helpen is Verisure.

Voordat je beveiliging aan Verisure overlaat, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Daarbij kan je denken aan vragen als: uit wat voor systemen kan ik allemaal kiezen bij Verisure? Hoe zit het met de garantie en kwaliteit van de producten? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik een vraag, suggestie of oplossing wil delen met het Verisure? Hoe zit het met de prijzen van het bedrijf? Zijn de systemen eigenlijk wel nuttig? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, Verisure beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je zelf bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verlangens zal voldoen.

Wat is Verisure

Verisure Securitas is een alarmbedrijf dat werd opgericht in 1988 als onderdeel van de Zweedse groep Securitas AB. Later veranderde de onderneming in een onafhankelijk bedrijf. Hedendaags is het bedrijf Hellman & Friedman de hoofdaandeelhouder van de groep, al kan dit uiteraard veranderen in de toekomst. Verisure is actief in 16 landen, bij het bedrijf werken meer dan 18.000 werknemers. Inmiddels hebben al meer dan 4 miljoen mensen over heel de wereld een gebruik gemaakt van Verisure.

Producten Verisure

Wil je graag het aanbod van Verisure bekijken? Dan kan dat via hun website. Zo kan je daar gelijk beginnen met het aanmaken van jouw eigen offerte. Dat proces is als volgt: allereerst selecteer je of jouw alarmsysteem geschikt is voor je woning of bedrijf. Daarna geef je informatie op die noodzakelijk is voor Verisure om te weten voor het installatieproces. Vervolgens geef je meer gegevens op die Verisure kan gebruiken voor het bepalen van het meest geschikte systeem. Daarna geef je jouw postcode op, extra informatie en een telefoonnummer. Als laatste stap vul je nog geregistreerde- en extra gegevens in, waarna jouw persoonlijke offerte berekend zal worden. Over hoe deze prijs tot stand komt en waar Verisure dat op baseert valt meer te lezen op hun site. Verder kan je via de homepagina ook blogs vinden over veiligheidstips.

Alarmdiensten

Als je een alarmsysteem laat installeren zul je vast ook nieuwsgierig zijn naar de diensten die daarbij horen. De diensten van Verisure zijn als volgt: Reactie binnen 29 seconden na een alarmmelding. Een Unieke en versnelde melding aan politie, nadat noodsituaties zijn geverifieerd. Een 24/7 bereikbare alarmcentrale. SOS-knop voor noodgevallen, indien je acuut hulp nodig hebt. Altijd controle vanaf de mobiele telefoon via de Verisure app, ongeacht waar je bent. Levenslange garantieservice.

Contact

Heb je een bericht dat je graag wilt delen met Verisure? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 088 088 8999. Voor veelgestelde vragen en tips kan je ook gebruik maken van de FAQ op hun website. Het bedrijf beschikt over meer dan 20 kantoren verspreid door Nederland, voor persoonlijk bezoek is het mogelijk om de site te bezoeken zodat je er achter kunt komen welk kantoor in jouw buurt ligt.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder een alarmsysteem laten installeren door Verisure? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Verisure met ons door een beoordeling en review achter te laten. Zo maak je het eenvoudiger voor andere geïnteresseerde om een realistischer beeld over Verisure te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Vaessen 2 jaar geleden
8
Ik heb Verisure onlangs gebruikt voor mijn huisbeveiliging en ben erg tevreden met hun diensten. Hun alarmsysteem is zeer geavanceerd en kan zien, horen, spreken én voelen, waardoor ik me ve...

Alle reviews ( 1 )

Positieve ervaring met Verisure-huisbeveiligingssysteem

Ik heb Verisure onlangs gebruikt voor mijn huisbeveiliging en ben erg tevreden met hun diensten. Hun alarmsysteem is zeer geavanceerd en kan zien, horen, spreken én voelen, waardoor ik me veiliger voel in mijn eigen huis. Het was heel gemakkelijk om het systeem te installeren en de klantenservice was zeer behulpzaam toen ik nog vragen had over hoe het werkte. Eén ding dat ik bijzonder waardeer van Verisure is hun alarmcentrale. Ze zijn 24/7 beschikbaar om snel te reageren op elke noodsituatie die zich zou kunnen voordoen. Het feit dat ze ook in staat zijn om direct contact te maken met de politie of brandweer als er een echt gevaarlijke situatie optreedt, geeft me een geruststellend gevoel. Over het algemeen zou ik Verisure ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare woningbeveiligingsdiensten die hen gemoedsrust kunnen bieden.

V
Vaessen 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!