Van Amstel Diamant

Alle reviews

Van Amstel Diamant

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Van Amstel Diamant

'Eenvoud siert de mens’ luidt een bekende spreuk. Maar welke vrouw wordt nu niet blij met een schitterende diamanten juweel? Of hoe leuk is het niet om voor je verloving een diamanten ring te kopen? Van Amstel Diamant is een groothandel in juweliersartikelen, die diamanten en diamanten juwelen verkoopt. Het bedrijf heeft een internationaal erkend GIA (Gemelogical Institute of America) certificaat wat leidt tot een volledige beschrijving van de diamantanatomie.

Je zou vast geen grote uitgave willen doen aan een diamant en erachter komen dat de kwaliteit niet deugt of dat het aantal karaat niet klopt. Erger nog als je een diamanten ring besteld voor jouw geliefde en de bestelling komt te laat aan. Om teleurstelling te voorkomen kan je dus de reviews lezen van klanten van Van Amstel Diamant en zo een beeld krijgen van hun meningen en ervaringen met dit bedrijf.

Over Van Amstel Diamant
Van Amstel Diamant
is in 2015 opgericht en is genoemd naar de plek van haar oprichting, namelijk Amsterdam. Het diamanten assortiment bestaat onder andere uit handgemaakteringen, oorbellen, kettingen en armbanden gemaakt in diverse modellen en materialen. Als klant heb je de keuze uit zowel natuurlijke helderheid versterkte of onbehandelde diamanten. Van Amstel Diamant biedt haar klanten de mogelijkheid tot bezichtiging, bezorgen en afhalen en geeft daarnaast levenslangegarantie op de helderheid van haar helderheid versterkte diamanten.

Producten en diensten van Van Amstel Diamant
De collectie van de diamanten juwelen is opgesplitst naar kant-en-klare, essentiële, unieke en alledaagse ontwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw eigen ontwerp op te sturen en geheel vrijblijvend een 3D-tekening met prijsopgave te ontvangen van Van Amstel Diamant. Dit ontwerp kan je zelf maken via hun website door eerst een montuur te kiezen, vervolgens de diamantsoort, vorm, kleur, slijpkwaliteit, karaat gewicht en helderheid.

Een diamant is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt en wordt vanaf 2500 v.Chr. als sieraad gedragen. De hardheid van de diamant zorgt ervoor dat deze goed bestand is tegen krassen, breken en barsten. Ruwe diamanten worden bewerkt met als doel het licht te breken. Om de waarde en dus ook de prijs van een diamant te bepalen wordt er gebruik gemaakt van de zogenaamde 4C’s categorisatie, namelijk de slijpvorm (cut), de kleur (colour), de helderheid (clarity) en het karaat gewicht (carat).

Naast de behandelde diamanten verkoopt Van Amstel Diamant ook onbehandelde diamanten. Deze zijn volledig in hun natuurlijke vorm en hebben dus helemaal geen behandeling ondergaan om hun helderheid te verbeteren. Je vindt zulke diamanten vaak genoeg bij elke diamantair of juwelier. Alle onbehandelde diamanten van Van Amstel Diamant zijn gecertificeerd volgens laboratoria zoals GIA, HRD (Hoger Raad van de Diamant) of AGS (American Gem Society).

Complimenten, klachten en tips voor Van Amstel Diamant
Heb je al eerder een diamanten juweel bij Van Amstel Diamant gekocht? Wat vond je van de kwaliteit en was je tevreden met het resultaat van jouw eigen ontwerp? Laat anderen dat weten door een review te plaatsen over dit bedrijf op ReviewsBird.nl. Vertel anderen niet alleen over de producten, maar geef ook jouw mening over hun klantenservice.