Tuinvoordeel.eu

Alle reviews

Tuinvoordeel.eu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Tuinvoordeel.eu

Bloemen kleuren uw dag! Het maakt nu niet uit als het een bos bloemen op de eettafel is, een boeket die iemand u geeft of de leuke plantjes en bloemen die uw tuin vullen. Waar ze ook mogen staan, ze fleuren uw dag. Maar waar zet u nu de nieuwe potplant die u heeft gekregen? Hierbij kan Tuinvoordeel Europa u misschien helpen. Tuinvoordeel Europa is gespecialiseerd in plantenbakken van elk soort materiaal. Lees op ReviewsBird.nl meer over Tuinvoordeel Europa, de diensten en producten die ze leveren. Hoe goed beschermen hun schaduwdoeken uw bloemen tegen de zon en hoe hun klantenservice is? U kunt erachter komen wat voor soort bloembakken ze verkopen en of ze voldoen aan uw wensen. Door het lezen van de ervaringen en beoordelingen van anderen kunt u een beter beeld krijgen waar u met Tuinvoordeel Europa aan toe bent.

Over Tuinvoordeel Europa
Tuinvoordeel Europa is een webshop voor tuin- en terras artikelen. Origineel is Tuinvoordeel Europa begonnen met het ontwerpen van groene buitenruimte. Hierbij kunt u denken aan dakterrassen en villatuinen. Vanuit dit concept hebben zij zich verder ontwikkeld en zijn ze in 2006 begonnen met de verkoop van enkele bloempotten. Dit is verder uitgebreid tot een webshop voor de grote bloembakken, tuinconstructies, vijvers en nog veel meer. De producten en diensten van Tuinvoordeel Europa zijn geschikt voor particulieren, bedrijven en instellingen, tuin architecten, hoveniers en tuin aannemers, projectinrichters en voor de horeca. Ze zijn dealer van bekende merken als Griffon, Forno en nog vele anderen. Verder valt de winkel onder dezelfde winkelketen, die ook lichtdiscourten en zwembadexpressen aanbieden.

Producten en diensten van Tuinvoordeel Europa
Bij Tuinvoordeel Europa kunt u allerlei tuin gereedschap vinden. Ze verkopen bloembakken, zoals plantenbakken op maat, verlichte bloembakken, hardhouten bakken, aluminium plantenbakken, polyester plantenbakken, cortenstaal bloembakken en kunststof plantenbakken. Door de vele keuzemogelijkheden in materiaal kunt u kiezen voor één die het beste bij uw ontwerp of idee past, zodat u een ideale omgeving voor de bloemen creëert. Voor de koudere seizoenen biedt Tuinvoordeel Europa tuinhaarden en tuinverlichting aan. Verder bieden zij sokkels, tuinmuren, brievenbussen, huisnummers, keerwanden, schaduwdoeken, waterelementen en beregening aan. Kortom alles wat u maar kunt bedenken dat in uw tuin kan.

Complimenten, klachten en tips voor Tuinvoordeel Europa
Via de online webshop kunt u eenmaal 24u per dag, 7 dagen in de week uw tuingereedschap bestellen. Mocht u vragen hebben of wilt u een offerte aanvragen dan kunt u van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur bellen naar de klantenservice of een contactformulier invullen via de site. Het bezorgen van de producten is geheel en al gratis binnen Nederland en België. De betaalmogelijkheden die worden aangeboden zijn iDeal, Creditcard of Master Cash.

Heeft u zelf al een bloempot of andere producten van Tuinvoordeel Europa gekocht? Hoe lang duurt de bezorging? Hoe goed heeft de klantenservice u geholpen? Hoe handig is het tuingereedschap? Houden de tuinhaarden u echt warm? Schrijf een review op ReviewsBird zodat toekomstige klanten kunnen weten wat ze kunnen verwachten van het bedrijf Tuinvoordeel Europa.

Nog geen producten bij dit bedrijf besteld? Lees dan snel de reviews van klanten, zodat u een nuchtere keus kunt maken.