Tomzorg

Alle reviews

Tomzorg

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Tomzorg

Op uw oude dag wilt u het liefst zo onafhankelijk mogelijk zijn ondanks u beperkingen. Op deze beperkingen en moeizaamheden die ouderen ervaren, speelt Thuiswinkel Tomzorg in. Zij zijn een bedrijf die zich focust op de verkoop rollators, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op stoelen en zelf andere hulpmiddel voor in huis. Wilt u weten of Tomzorg echt een bedrijf is die voldoet aan uw persoonlijke behoeften op de manier waarop u dat wenst? Waar zou u elders hulpmiddelen kunnen betrekken, die bij uw persoonlijke behoeften passen? De ervaringen en beoordelingen van eerdere klanten van Thuiszorg Tomzorg via onze site ReviewsBird.nlkunnen u overweg helpen in een zoektocht naar een voor u passend thuiszorg bedrijf. Door de beoordeling te lezen kunt u een scherper beeld van de dienstverlening en het aanbod van bedrijven als Tomzorg krijgen. 

Over Tomzorg
Tomzorg is een online webshop voor zorg en welzijn hulpmiddel. Hierbij kunt u denken aan onder anderen rollators en rolstoelen. Het bedrijf is opgericht door Dhr. Tom van Oostrum. Nadat de heer Tom al jaren lang in de zorg werkzaam was, merkte hij pas aan het ziekenbed van zijn vader hoe moeilijk het was om aan bepaalde zorgartikelen te komen. Dit dreef hem ertoe om de zorgwinkel op te starten. Het is voor hem van belang dat u volledig en juist geïnformeerd wordt, vooral voor producten die u voor korte termijn nodig hebt. Het is streven en de missie van Tomzorg is daarom: “het aanbieden van persoonlijke service, goede samenwerking, duidelijke informatie en gebruikersgemak voor de klant”.  

Producten en diensten van Tomzorg
Tomzorg heeft een assortiment bestaande uit: rollators, rolstoelen, hulpmiddelen voor in de badkamer, douche en toilet, scootmobielen, krukken, looprekken, wandelstokken, sta-opstoelen, hoog- laagbedden en accessoires en onderdelen. Bij elk product staat er een uitgebreide handleiding waarin wordt verteld waar u zoal op moet letten. Verder zijn er ook online filmpjes te bekijken, zodat u een beter indrukt krijgt. De producten van Tomzorg zijn allemaal geselecteerd op een hoge kwaliteit, lange levensduur, veiligheid en optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De producten kunt u gemakkelijk via de online webshop bestellen. Bestelling boven de 37,50 euro worden gratis geleverd, anders zijn de bezorgkosten 4,95 euro. Verder zegt het bedrijf dat de prijzen van de producten inclusief BTW zijn. 

Complimenten, klachten en tips voor Topzorg
Naast de webshop heeft Tomzorg ook een filiaal in Breukelen waar u van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op de zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur langs kunt lopen om de producten te bezichtigen en ook uit te proberen op de testbaan. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u Tomzorg mailen op info@tomzorg.nl of bellen en appen. Als u uw bestelling heeft geplaatst kunt u deze betalen met iDeal, bankoverschrijving, creditcard of achteraf met Billink. 

Heeft al eens gekocht bij Tomzorg? Heeft u door de informatie van Tomzorg uiteindelijk de juiste producten kunnen vinden? Hoe ervaarde u de klantenservice? Deel uw mening zodat anderen meer kunnen weten van het bedrijf.

Wilt u iets meer weten over de ervaringen van andere klanten met het bedrijf Tomzorg? Lees hier op ReviewsBird.nl.