oogvoororen.nl

Alle reviews

oogvoororen.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

oogvoororen.nl

Er bestaan een aantal mensen die helaas problemen hebben met het horen van geluid in hun omgeving. Al in de 17e eeuw was men bezig met het creëren van oplossingen hiervoor. De eerste gehoorapparaten werden gemaakt van zilver, slakkenhuizen en hout, het zag eruit als ee soort trompet die meestal alleen werd gebruikt door rijke mensen in deze tijd. 

Naarmate het steeds beter werd kwam in de jaren ‘50 bijvoorbeeld voor het eerst een hoorbril, de draden van het gehoorapparaat werden verstopt in de bril zelf. Technologie werd steeds beter en tegenwoordig zijn gehoorapparaten zo klein als uw vingertop. Gelukkig kunnen mensen van tegenwoordig toch horen ondanks zij doof zijn. 

Heeft u misschien gehoorapparaten nodig om u gehoor te bevorderen? Er zijn een aantal aanbieders en specialisten op dit gebied! Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, want dan weet u waar u het beste terecht kunt voor deze producten.
 
Over Oogvoororen
Oogvoororen begonnen in 2016 met het initiatief nemen op de markt van gehoorapparaten. Zij vonden dat er niet genoeg transparantie was voor de klanten, om de juiste keuze te maken voor de juiste gehoorapparaten. Kijk hier voor nog meer reviews over andere bedrijven.
      
Zij hebben een samenwerking met IntoEars, zodat zij ook de juiste services kunnen aanbieden in fysieke vestigingen. Het gaat namelijk niet alleen maar om de producten maar ook om hoe de service wordt aangeboden en wat de klant ervan vindt.
 
Oogvoororen heeft al ambitie om nog meer vestigingen te openen, zodat u als klant nooit meer dan 50 km hoeft te reizen voor de services van Oogvoororen. Op de website vindt u alle informatie over het bedrijf en de producten die zij aanbieden.

Producten en diensten Oogvoororen
Oogvoororen biedt verschillende gehoorapparaten aan, sommige zijn klein en sommige zijn wat groter dan normaal. De prijzen verschillen, maar gehoorapparaten worden meestal voor een groot deel vergoed.

U kunt op de website terecht als u weet wat u wilt kopen en wat u nodig hebt. Maar u kunt ook langsgaan bij een vestiging om advies en hulp te krijgen bij het product dat u uiteindelijk zoekt. Zij bieden verschillende merken aan zoals Philips, Siemens, Widex, Phonak en nog veel meer.  

Er zijn verschillende soorten gehoorverlies en daarom biedt Oogvoororen extra aandacht aan het leveren van advies voordat u overweegt een product te kopen. Dus als u twijfelt kunt u eerst even bellen of langsgaan in een vestiging zo weet u zeker dat u het juiste gehoorapparaat koopt voor de bijbehorende gehoorverlies.

Complimenten, klachten of tips voor Oogvoororen
Als u toevallig recent een gehoorapparaat heeft gekocht bij Oogvoororen? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld advies gekregen over een bepaald product? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Oogvoororen willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Oogvoororen.