Bergfreunde.nl

Alle reviews

Bergfreunde.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Bergfreunde.nl

Op onze site ReviewsBird.nl staat u als consument centraal. Wij willen u een platform geven waarop u uw persoonlijke ervaringen met de webshops en webwinkels die in onze gids opgenomen zijn kwijt kunt. Wij vinden het belangrijk om zowel positieve maar ook negatieve ervaringen met elkaar te delen. En daarvoor hebben wij uw medewerking nodig. Wij nodigen u uit om uw consumenten beoordeling bij ons achter te laten. Samen met u  maken wij van deze website een betrouwbaar naslagwerk voor alle grote webshops in Nederland en België. Heeft u misschien ervaring met aankopen via de website Bergfreunde.nl? Of wilt u juist meer te weten komen over deze online winkel voor berg en outdoor sport? Bekijk hier de reviews van andere liefhebbers van de buitensport!  

Over Bergfreunde.nl
Het Duitse stel Martin en Swantje zette in 2006 de webshop Bergfreunde.de op. Het idee is geboren uit de frustratie van beide liefhebbers van bergbeklimmen dat het niet mogelijk bleek om de volledige uitrusting voor het bergbeklimmen in één en dezelfde shop te kopen. Ze een voormalige textielfabriek in Zuid-Duitsland, en deze perfect gekozen locatie tussen de bergen van het Duitse Zwarte Woud, Zwitserland en Oostenrijk leek een schot in de roos. Het bedrijf bouwde al snel een zeer goede reputatie op. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende online bergsport retailers. Bij Bergfreunde.nl worden naast alle mogelijke benodigdheden voor het bergbeklimmen ook accessoires aangeboden voor andere outdoor activiteiten. 

Producten en Diensten van Bergfreunde.nl
Bij Bergfreunde.nl draait alles om de outdoor sport. Naast speciale bergklim uitrusting zoals klimgordels, klim touwen, speciale haken, karabiner haken, klimhelmen, magnesium en speciale klimschoenen kun je hier ook alles kopen wat je nodig hebt wanneer je bijvoorbeeld met de fiets erop uit wilt gaan, wilt gaan hiken, of op zoek bent naar een nieuwe slaapzak, skikleding en heel veel meer. Het aanbod bestaat uit meer dan 140.000 producten van hoogwaardige kwaliteit. Alle bestellingen worden binnen 5 werkdagen thuisbezorgd en bij bestellingen van meer dan 50 euro worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Op de meeste producten zit een garantie van 2 jaar en er geldt een dertig dagen niet goed geld terug garantie. Het Bergfreunde Pro Team zijn allen liefhebbers van een speciale bergsport discipline en vormen een hechte, enthousiaste gemeenschap die alle producten zelf uittest en de klanten met raad en daad bijstaan.

Complimenten, Klachten en Tips over Bergfreunde.nl
Bergbeklimmen is een sport die de laatste jaren erg in opkomst is. Ook het hiken en het met de fiets erop uit gaan wordt steeds populairder bij het brede publiek. Maar wanneer je je op ruig terrein gaat bevinden is het belangrijk dat je je goed voorbereid. Goede voorlichting en goed materiaal kunnen van levensbelang zijn. Bergfreunde.nl biedt alles waar je als berg beklimmer nodig hebt. Behalve alle mogelijke producten  is er ook veel expertise aanwezig. Heeft u ervaring met Bergfruende.nl? Was u tevreden over het gegeven advies, de producten en de prijs? Wij horen graag van u wat u van dit bedrijf en deze bergvrienden gemeenschap vindt. Laat uw review hier achter, of lees  hier de beoordelingen van de outdoor liefhebbers die u zijn voorgegaan.