Douche Concurrent

Alle reviews

Douche Concurrent

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Douche Concurrent

Hoe belangrijk is het wel niet om te douchen voor de mens? Misschien zijn we niet altijd bewust van het feit dat we een luxe badkamer hebben en dat we onszelf elke dag weer kunnen reinigen met shampoo. Douchen geeft een lekker gevoel en zorgt voor ontspanning en reiniging van het lichaam na een zware werkdag. 

Vroeger en eigenlijk nog steeds was douchen niet altijd zo makkelijk. Mensen moesten bijvoorbeeld naar een publieke bad of hadden beperkt water, dus douchen was geen optie. Tegenwoordig kunnen veel mensen genieten van een heerlijke bad, omdat deze simpelweg onderdeel is van het huis.

Wilt u misschien uw badkamer inrichten of zoekt u nog een nieuwe bad? Er zijn genoeg websites of winkels waar u uit kunt kiezen. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.
 
Over Douche Concurrent
Nesim, Yngwie en Engin begonnen als studenten aan een avontuur en deden er alles aan om het te laten slagen. Het was niet makkelijk om als student te beginnen aan een onderneming maar zij gaven niet op! Kijk hier voor nog meer reviews over andere bedrijven. 

Na enkele jaren namen de verkopen aanzienlijk toe en vonden zij een weg naar een opslagplaats van maar liefst 2000 vierkante meter. Na een aanzienlijke stijging in medewerkers en successen vonden zij het logisch om de eerste winkel te openen.
 
In 2015 werd de eerste showroom geopend in Schiedam met maar liefst 1000 vierkante meter aan ruimte. In de showroom krijgen klanten persoonlijk advies en kunnen zij de producten met eigen oog bewonderen. Met een magazijn van 4000 vierkante meter een het hoofdkantoor in Spijkenisse doen zij tegenwoordig hun uiterst best om klanten te voorzien van een splinternieuwe badkamer!

Producten en diensten Douche Concurrent
Op de website vindt u alles wat met badkamers te maken heeft. Er zijn verschillende categorieën zoals Douches, Badkamermeubels, Toiletten, Baden, Spiegels, Stoomcabines en nog veel meer.

Onder Douches vindt u bijvoorbeeld producten zoals Douchecabines, Inloopdouches, Douchedeuren en Douchewanden. Onder baden vindt u bijvoorbeeld Zitbaden, Vrijstaande baden, Whirlpool baden en Bubbelbaden. Ook Vindt u vloertegels, wandtegels, hangende toiletten, infrarood stoomcabines en nog veel meer voor uw badkamer.

Als u een producten toch liever van dichtbij wilt zien kunt u terecht in Beverwijk of Schiedam, waar Douche Concurrent twee showrooms heeft. U krijgt ook persoonlijk advies in de winkel als u niet zo goed een keuze kunt maken!

Complimenten, klachten of tips voor Douche Concurrent
Heeft u toevallig een nieuwe stoomcabine gekocht?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een showroom van Douche Concurrent bezocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Douche Concurrent willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Douche Concurrent.