TimeForTrends

Alle reviews

TimeForTrends

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Adam Brandstore
Adam Brandstore

De meeste mannen hebben een hekel aan winkelen. Naar de stad gaan om kleding te kopen doen ze met tegenzin. Gelukkig kunnen de heren ook nu online ...

Logo e5 mode
e5 mode

Mag jouw garderobe wel uitgebreid worden met nieuwe trendy, comfy en stijlvolle kledingstukken? Via de webshop van E5 mode, vind je een ruim aanbod...

Logo Wellsana
Wellsana

Wellsana is een online zorgwinkel voor de iets ouderen onder ons. En ze verkopen er van alles. Van comfortabel schoeisel tot incontinentie mat...

Logo Kapperskorting.com
Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte ...

TimeForTrends

Ben je regelmatig bezig met het opsporen van de laatste trends, voor bijvoorbeeld sieraden, horloges of kindergeschenken? Dan is het niet altijd even makkelijk om daarin te slagen, een bedrijf dat je daarbij misschien opweg kan helpen is TimeForTrends. 

Voordat je producten bij TimeForTrends gaat aanschaffen wil je wel weten of de onderneming aan jouw verlangens zal voldoen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: wat kan ik allemaal vinden in het assortiment van TimeForTrends? Hoe zit het met de prijs? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Voldoet TimeForTrends eigenlijk wel aan dit soort verlangens? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen is het mogelijk om op onze website, reviews en beoordelingen over TimeForTrends en vergelijkbare bedrijven te lezen. 

Wat is TimeForTrends

TimeForTrends is een webshop die onderdeel is van Juwelier Wieringa, dat bedrijf werd is sinds 1903 actief in de verkoop van horloges, sieraden en klokken in Delfzijl. De onderneming heeft inmiddels dus al ruim 100 jaar ervaring. De fysieke winkel van Juwelier Wieringa is in Delfzijl gevestigd waar je allerlei horloges en sieraden van verschillende merken in verschillende prijsklasse kunt vinden. Naast de fysieke winkel biedt het bedrijf dus ook hun aanbod aan via de TimeForTrends website. 

Producten en diensten TimeForTrends

Wil je graag het aanbod van TimeForTrends bekijken, dan gaat dat via hun webshop. Als je daar beland bent kun je gelijk kiezen uit verschillende merken en categorieën. Zo kan je op de homepagina kiezen uit: Pandora, Buddha to Buddha, Silk Jewellery, Pulsar, Zinzi, ProSpex, AMS Klokken, Karma en Swarovski. Verder kan je ook sorteren op basis van een aantal categorieën, waaronder: Horloges, Wekkers & Klokken, Sieraden, Kindergeschenken, Pandora Sieraden, Sale en Accessoires. Als je op een product klikt kan je daarover toepasselijke informatie inclusief prijs vinden. 

Wil je graag een bestelling plaatsen bij TimeForTrends? Dan kan je betalen op een aantal wijze, zo kan je gebruik maken van: Mastercard, PayPal, iDEAL, Visa en Afterpay. Bezorgingen worden gedaan door PostNL. Over bezorginformatie en retourneren valt nog meer te lezen op de site. 

Contact

Wil je sieraden of andere producten bij TimeForTrends bestellen, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen? Dan kan je contact opnemen op een aantal manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: (085) 045 0000. Stuur je liever een berichtje via de mail? Dan gaat dat naar het adres: klantenservice@timefortrends.nl. Wil je Juwelier Wieringa in persoon bezoeken? Dan gaat dat aan de Landstraat 25, 9934 BG, Delfzijl. 

Reviews en beoordelingen TimeForTrends

Heb je al eens eerder producten gekocht bij TimeForTrends? Of een andere ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe dat ging! Deel je mening over TimeForTrends met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het namelijk makkelijker voor andere klanten om een betere weerspiegeling over TimeForTrends te ontwikkelen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan gaat dat op onze website.