The Next Closet

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

The Next Closet

Ben jij een mode liefhebber en regelmatig op zoek naar nieuwe unieke outfits kunt samenstellen? Als dat zo is, kan het zijn dat je in die zoektocht al eens eerder langs The Next Closet bent gekomen.

Voordat je kleding en accessoires bij The Next Closet gaat bestellen, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat kan ik van de tweedehandskleding verwachten? Wat voor merken biedt het bedrijf aan? Hoe zit het met het kopen en verkopen op de website? Hoe kom ik er achter welke maat ik het beste kan selecteren als ik online naar kleding winkel? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op ons reviewplatform, The Next Closet beoordelingen en reviews te lezen. Zo kan je zelf bepalen of je producten bij de onderneming wilt bestellen.

Wat is The Next Closet

The Next Closet is een bedrijf dat allerlei kleding van diverse merken aanbied, daarbij kan je denken aan merken als: Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Prada, Givenchy en meer. Het bedrijf heeft geen officiële associatie of relatie met die merken, dus de authenticiteit wordt onafhankelijk door The Next Closet uitgevoerd. Naast het kopen van https://www.ouders.nl/forum/huis-tuin-en-keuken/tweedehands-kleding-waar-kopen is het ook mogelijk om jouw eigen kleding bij het bedrijf te verkopen. Verder probeert The Next Closet aan een duurzamer beleid te werken, zo hebben ze CO2 vermeden en water bespaard.

Producten en diensten The Next Closet

Het aanbod van The Next Closet kan via hun webshop bekeken worden. Zo staan er op hun homepagina de meest populaire artikelen. Bovenaan is het mogelijk om te sorteren aan de hand van allerlei categorieën, waaronder: Just in Sale, Kleding, Schoenen, Tassen, Accessoires, Musthaves, Merken, TNC community en Designer favorieten. Als je op een product klikt kun je daarover een beschrijving met duurzame impacte, kleur, materiaal, prijs, foto’s en meer overige informatie bekijken. Ook heb je beschikking over een Europees matentabel, zodat je zelf uit kunt vogelen in welke maat je het product het best kunt kopen.

Bestellen & bezorgen

Ben je klaar om te bestellen? Dan kun je tijdens het betalen gebruik maken van allerlei soorten methodes, zoals: Visa, Mastercard, Bancontact, Maestro, iDEAl en Sofort. Bezorgingen worden gedaan door PostNL. De verzendkosten zijn voor Nederland en België al inbegrepen in de prijs en dus gratis.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt indienen bij The Next Closet? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan dat op een aantal wijze, zo is het mogelijk om op de website via een knop direct contact op te nemen met de verkoper. Heb je liever contact via de mail? Dan kun je een bericht sturen naar het adres: info@thenextcloset.com. Zelf in persoon langs gaan kan ook, daarvoor moet je aan de Bilderdijkstraat 94-A, 1053 KX, Amsterdam zijn. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kun je daarvoor KvK: 58378553 en BTW: 853012556B01 gebruiken.

Reviews en beoordelingen The Next Closet

Heb je al eens eerder kleding of accessoires gekocht of verkocht via The Next Closet? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over The Next Closet met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het eenvoudiger voor geïnteresseerde om te bepalen of ze willen winkelen bij The Next Closet. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan ons review platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Stan Geerman 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs kennis gemaakt met The Next Closet en ik ben erg tevreden over deze marktplaats voor tweedehands designerkleding. Het aanbod van merken als Chanel, Louis Vuitton, Isabel Maran...

Alle reviews ( 1 )

Duurzame Designeritemjacht

Ik heb onlangs kennis gemaakt met The Next Closet en ik ben erg tevreden over deze marktplaats voor tweedehands designerkleding. Het aanbod van merken als Chanel, Louis Vuitton, Isabel Marant en Gucci is fantastisch en de kwaliteit wordt altijd gecontroleerd voordat de items op de website worden aangeboden. Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan The Next Closet is dat het zo ontzettend gemakkelijk is om zelf ook je designerkleding te verkopen. Alles verloopt via de website: je meldt je items online aan, stuurt ze vervolgens naar The Next Closet en zij zorgen voor de rest! Het hele proces verliep bij mij zonder problemen of misverstanden. Bovendien vond ik het handig dat er meerdere foto's van elk item beschikbaar zijn gesteld op hun website plus uitgebreide details zoals maten, kleuren, stoffen etc. Zo kan je echt goed beoordelen of een bepaald kledingstuk iets voor jou is in plaats van blindelings te bestellen. In mijn ogen biedt The Next Closet bovendien nog een ander groot voordeel: door tweedehands designermerken te kopen draag jij bij aan duurzaamheid; mode die veel langer mee gaat dan fast fashion én goed is voor onze planeet! Kortom: ik ben meer dan enthousiast over mijn kennismaking met The Next Closet als dé marktplaats voor vintage- en tweedehandsdesigneritems!

S
Stan Geerman 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review