The Next Closet

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

The Next Closet

Het duurzame modeplatform: The Next Closet

The Next Closet is een online platform dat zich richt op duurzame mode. Het biedt een gecureerde selectie van tweedehands designerkleding en accessoires van hoge kwaliteit. Het doel van The Next Closet is om een ??circulaire economie te bevorderen en mensen bewust te maken van de impact van fast fashion. Het platform maakt het voor mensen mogelijk om hun ongedragen kleding een tweede leven te geven door het te verkopen, en voor fashionliefhebbers om betaalbare designeritems te kopen zonder bij te dragen aan de milieu- en sociale problemen veroorzaakt door de mode-industrie.

De website van The Next Closet is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren. Je kunt eenvoudig zoeken op categorieën zoals kleding, tassen en accessoires, en filteren op merk, maat en prijs. De productpagina's bieden gedetailleerde informatie over de staat van het item, de maat, de materiaalsamenstelling en tonen meerdere foto's zodat je een goed beeld krijgt van het product. De prijzen zijn over het algemeen zeer redelijk, vooral gezien het feit dat het om designerkleding gaat.

Een van de beste onderdelen van The Next Closet is de mogelijkheid om de kasten van inspirerende vrouwen te shoppen. In de 'Closet Of' serie krijg je een kijkje in de garderobes van bekende stijliconen en kun je hun designeritems kopen. Dit voegt een persoonlijke touch en een gevoel van connectie toe aan het platform.

Een duurzame fashion revolutie

?Fashion is not necessarily about labels. It?s not about brands. It?s about something else that comes from within you.? - Ralph Lauren

The Next Closet heeft het potentieel om een ??grote impact te hebben op de manier waarop we naar mode kijken. Door tweedehands items te kopen en verkopen, kunnen we bijdragen aan een duurzamere en ethisch verantwoorde mode-industrie. Het platform maakt het ook mogelijk om unieke en hoogwaardige designerstukken te bemachtigen die anders misschien buiten ons bereik zouden liggen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat tweedehands mode niet gelijk staat aan verouderde of versleten kleding. The Next Closet biedt een selectie van items die nog in uitstekende staat verkeren, waardoor het mogelijk is om je garderobe aan te vullen met tijdloze stukken die lang meegaan.

Een win-win situatie

Wat The Next Closet echt onderscheidt, is het feit dat het een win-win situatie creëert voor zowel verkopers als kopers. Verkopers kunnen geld verdienen met hun ongedragen items en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame mode-industrie. Kopers kunnen op hun beurt hoogwaardige designerstukken verwerven tegen betaalbare prijzen. Het is een platform dat mensen samenbrengt en de waarde van fashion opnieuw definieert.

Een oproep om een review achter te laten

Heb je ooit iets gekocht of verkocht op The Next Closet? We willen graag jouw ervaring horen! Laat een review achter op ReviewsBird om anderen te inspireren om deel te nemen aan deze duurzame fashion revolutie. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in de mode-industrie.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Stan Geerman 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs kennis gemaakt met The Next Closet en ik ben erg tevreden over deze marktplaats voor tweedehands designerkleding. Het aanbod van merken als Chanel, Louis Vuitton, Isabel Maran...

Alle reviews ( 1 )

Duurzame Designeritemjacht

Ik heb onlangs kennis gemaakt met The Next Closet en ik ben erg tevreden over deze marktplaats voor tweedehands designerkleding. Het aanbod van merken als Chanel, Louis Vuitton, Isabel Marant en Gucci is fantastisch en de kwaliteit wordt altijd gecontroleerd voordat de items op de website worden aangeboden. Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan The Next Closet is dat het zo ontzettend gemakkelijk is om zelf ook je designerkleding te verkopen. Alles verloopt via de website: je meldt je items online aan, stuurt ze vervolgens naar The Next Closet en zij zorgen voor de rest! Het hele proces verliep bij mij zonder problemen of misverstanden. Bovendien vond ik het handig dat er meerdere foto's van elk item beschikbaar zijn gesteld op hun website plus uitgebreide details zoals maten, kleuren, stoffen etc. Zo kan je echt goed beoordelen of een bepaald kledingstuk iets voor jou is in plaats van blindelings te bestellen. In mijn ogen biedt The Next Closet bovendien nog een ander groot voordeel: door tweedehands designermerken te kopen draag jij bij aan duurzaamheid; mode die veel langer mee gaat dan fast fashion én goed is voor onze planeet! Kortom: ik ben meer dan enthousiast over mijn kennismaking met The Next Closet als dé marktplaats voor vintage- en tweedehandsdesigneritems!

S
Stan Geerman 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review