Yourmacstore

Alle reviews

Yourmacstore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Yourmacstore

Als je een Apple product wil aanschaffen dan kan dat op meerdere plekken. We willen graag weten of je wel eens iets hebt gekocht bij YourMacStore en wat jouw ervaring is met deze winkel. Het delen van jouw ervaring kan ervoor zorgen dat de twijfels van anderen weg worden genomen en een keuze makkelijker wordt gemaakt. 

YourMacStore is een online webwinkel die expert is op het gebied van Apple producten. Je kunt bij deze winkel dan ook alleen terecht voor de aanschaf van producten van Apple

We zijn benieuwd of je vind dat de medewerkers van YourMacStore ook daadwerkelijk de beste experts zijn op het gebied van Apple producten. Wat is jouw ervaring en hoe heb je de service ervaren. Jouw objectieve mening kan nuttig zijn voor mensen die erover denken om een Apple product te kopen bij YourMacStore.

Over YourMacStore
YourMacStore is een Utrechts bedrijf dat is opgericht door Jorg en Bram. Samen met zes andere medewerkers runnen ze het bedrijf. Deze winkel wil zich onderscheiden van anderen door het bieden van een goede service en voorwaarden.

Zo staat het goed geïnformeerde specialistische team altijd klaar om klanten te voorzien van informatie en advies. Ze zijn vijf dagen per week open om hun klanten bij te staan. Dit kan gaan om het helpen bij het maken van een keuze. Maar het kan ook gaan om technische ondersteuning als je er zelf even niet uit komt. Mocht je niet tevreden zijn dan zal de klantenservice zijn best doen om samen met de klant tot een oplossing te komen. 

De YourMacStore heeft een groot assortiment aan apparaten en accessoires die ze zelf op voorraad hebben. Je hoeft dus niet te wachten voordat een product geleverd wordt uit het buitenland of een ander magazijn. Dit betekent dat je over het algemeen je product al de volgende dag in huis hebt. Ze zorgen dat je pakket goed en stevig verpakt wordt en te volgens is via Track & trace van PostNL.

Producten en diensten van YourMacStore
YourMacStore heeft een groot assortiment aan de nieuwste modellen en accessoires Apple producten. Je kunt alle producten makkelijk vinden en bestellen op de website. Of je nu een iPad, iPhone, Apple Watch of iMac wil, je kunt ze hier aanschaffen.

Mocht je niet de middelen hebben om een nieuw Apple product te kopen dan kun je bij YourMacStore kiezen voor refurbished Apple producten. Dit zijn tweedehands producten die compleet gereviseerd en bijgewerkt zijn. Je kunt hier refurbished iPhones, MacBooks en horloges kopen.

Je kunt betalen met de gebruikelijke betaalmethodes zoals iDeal, creditcard, bankoverschrijving, cadeaubonnen en achteraf met Klarna. Voor de meeste producten geld dat de verzendkosten gratis zijn. Zoals bij alle andere Nederlandse webwinkels heb je het recht om binnen 14 dagen je product zonder opgaven van reden te retourneren. 

Ervaringen, klachten en tips over YourMacStore
We horen graag wat jouw ervaring is met YourMacStore en of je anderen aanraad om hier ook hun Apple producten te kopen. We willen graag weten of je product snel werd geleverd en of je alles in goede orde hebt ontvangen.