The Luxury Closet

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

The Luxury Closet

Vindt je het leuk om regelmatig bezig te zijn met het opzoeken van luxe designer artikelen, zoals tassen, horloges, schoenen en andere mode items? Dan kan het zijn dat je al eens eerder van The Luxury Closet hebt gehoord.

Voordat je modeartikelen bij The Luxury Closet gaat bestellen wil je natuurlijk wel weten wat het bedrijf te bieden heeft. Denk daarbij aan kwesties als: wat kan ik vinden in de collecties van The Luxury Closet? Kan ik bij het bedrijf ook inspiratie opdoen als ik niet zeker weet wat ik zoek? Hoe bepaal ik welke maten het best geschikt zijn voor mij? Is het bestellen eigenlijk wel eenvoudig bij The Luxury Closet? Hoe zit het met de klantenservice van het bedrijf? Waar kan ik terecht als ik een vraag heb? Voldoet het bedrijf hier wel aan? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op ons reviewplatform, The Luxury Closet beoordelingen en reviews bekijken. Op die manier kan je zelf beslissen of het bedrijf wel of niet aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Wat is The Luxury Closet

The Luxury Closet is een online boutique waar je zowel nieuwe als tweedehands luxe fashion artikelen kunt vinden. De collecties van The Luxury Closet omvatten top designer merken, zoals bijvoorbeeld: Louis Vuitton, Hermes, Chanel en meer, tot wel 70% afgeprijsd. Je bent welkom om producten zowel te kopen als verkopen bij het bedrijf. Bij het kopen heb je keus uit meer dan 16.000 verschillende items. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Dubai.

Producten en diensten The Luxury Closet

Om de producten van The Luxury Closet te bekijken, kan je hun online website bezoeken. Bij aankomst kan je de nieuwste artikelen vinden. Verder is het mogelijk om schoenen en handtassen op de homepagina te bekijken. Daarnaast kan je ook kiezen uit horloges en sieraden. Wil je liever een algemeen beeld krijgen? Dan kan je kiezen uit de dames of heren collectie. Om de afgeprijsde producten te vinden kan je de sale categorie bekijken. Als je op een product klikt kan je daarover toepasselijke informatie verkrijgen, zoals bijvoorbeeld: afmetingen, productiejaar, prijs, foto’s en meer.

Ben je klaar om te bestellen bij The Luxury Closet? Dan kan je betalen op enkele manieren, zo kan je gebruik maken van: Visa, Mastercard, American Express en PayPal. Voor Nederland geldt een internationale verzending, daarover kan je meer lezen op de website van The Luxury Closet.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij The Luxury Closet, maar heb je een vraag of opmerking die je het liefst eerst deelt met het bedrijf? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op verschillende wijze, voor telefonisch contact kan je bellen naar het nummer: +97142472985. Stuur je liever een bericht via de mail? Dan kan dat naar het adres: info@theluxurycloset.com. Het hoofdkantoor kan bezocht worden in: Novotel Dubai Al barsha, API Trio Tower, office 901.

Reviews en beoordelingen The Luxury Closet

Heb je al eens eerder fashion artikelen bij The Luxury Closet gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat gegaan is! Deel jouw mening over The Luxury Closet met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo kunnen andere geïnteresseerde nagaan of het bedrijf werkelijk zo betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op ons reviewplatform.

Wil je een kijkje nemen bij andere winkels die kleding aanbieden? Bezoek onze pagina met Sarenza reviews of To Be Dressed reviews om te lezen hoe klanten denken over de kleding en service van deze bedrijven. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste winkel kan uitkiezen waar kleding te koop is. Op onze website staan allerlei winkels waar mensen hun review voor hebben achtergelaten. Kijk bijvoorbeeld naar de MandM Direct reviews en Happy Size reviews om nog een beter beeld te krijgen van kledingwinkels.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review