Table Du Sud

Alle reviews

Table Du Sud

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Table Du Sud

Uw huis inrichten en voorzien van meubels met verfrissend ontwerp, fleurt uw leven! Noem maar een eettafel of tuinmeubilair in fleurige designs. Bent u op zoek naar een nieuwe eettafel of tuintafel om uw woonomgeving wat meer kleur te geven? Of bent u gewoon op zoek naar deskundig advies voor uw huis- en tuininrichting? Neem dan een kijkje bij ReviewsBird, waar de meningen en ervaringen van klanten over de online productaanbiedingen zijn geplaatst in de reviews. U hebt dan als klant het voorrecht om een beter beeld te verkrijgen in de online-aanbiedingen. Eveneens van de producten en diensten van Table Du Sud. Bekijk hier de reviews.

Over Table Du Sud
Table Du Sud is een meubelverkoop winkel, die eind 2014 is opgericht door de Broers Teun en Evert Antonissen. Het idee begon allemaal met het experimenteren met verschillende bartafeltjes. Hier kwamen ze al snel erachter dat dit iets voor hen was. Via Marktplaats verliep de verkoop goed en door de reviews van anderen zijn de broers het serieuzer gaan aanpakken. Het bedrijf is vrij jong, maar blijft zich continu vernieuwen. De specialiteit van Table Du Sud is het maken van eikenhout tafels met een metalen of eiken onderstel. Veel van de meubels worden in Heeze gemaakt. Doordat er geen sprake is van een tussenhandelaar kan Table Du Sud makkelijk inspelen op de vraag van klanten. Naast de webshop heeft Table Du Sud twee showrooms, waar u alle producten kunt bekijken. Er zijn daar zelf producten te zien, die niet op de webshop zijn. De twee showrooms zijn in Heeze en Nieuwkoop.

Producten en diensten van Table Du Sud 
Table Du Sud verkoopt meubels, die zelf worden geproduceerd in de fabriek van Table Du Sud. Het bedrijf staat voor persoonlijke benadering, kwaliteit en maatwerk. Het assortiment aan handgemaakte en ambachtelijke producten strekt zich van industriële eettafels, boomstamtafels en salontafels tot eetkamerstoelen, bankstellen en Tv-meubels. Via de webshop kunt u de keuze maken uit de diverse categorieën meubilair. Het vakteam van Table Du Sud probeert tegemoet te komen aan de wensen van de klant. De maat en kleur net als het materiaal en ontwerp van de meubels mag u zelf bepalen. Bij de afdeling diversen kunt u onder andere terecht voor tafelbladen, onderstellen, cadeaubonnen, kleurstalen, knippatronen, tweedekans en onderhoudsmiddelen.

Complimenten, klachten en tips voor Table Du Sud
Bij Table Du Sud kunt u onder meer betalen met iDEAL, Sofort, Mrcash, PayPal, Belfuis, Bitcoin en Bank transfer. Mocht u iets via de website bestellen, dan wordt er een aanbetaling gevraagd. De rest mag worden betaald bij het afhalen of bezorgen van uw product. Terugsturen mag, indien niet tevreden. Klachten kunnen worden doorgespeeld via info@tabledusud.nl.

Hebt u meer advies te delen en bent u reeds bekend met Table Du Sud? Laat uw beoordeling en ervaring achter voor klanten die meer willen weten over de dienstverlening van het bedrijf. Hiermee bent u anderen van dienst.

Nog meer informatie nodig over Table Du Sud? Neem hier een kijkje in de reviews van ReviewsBird.