PANDORA

Alle reviews

PANDORA

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

PANDORA

Over de afgelopen jaren is online shopping meer en meer bekend geworden, juist daarom is het belangrijk om te weten van wie je koopt en hoe betrouwbaar webshops zijn. Daar kunnen wij je bij helpen. Op deze website kan je reviews en beoordelingen lezen over Pandora. Pandora is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van juwelen

Over Pandora
Pandora werd opgericht door de goudsmid Per Enevoldsen en zijn toen-huidige vrouw Winnie in 1982 in Copenhagen, Denemarken. Het paar begon met het importeren van juwelen van Thailand en deze in hun eigen land te verkopen. Naarmate dat de vraag naar de juwelen groter werd begon het bedrijf zich meer te richten op groothandel van juwelen aan hun klanten in Denemarken. Jaren later werd het bedrijf zo groot en succesvol dat het een internationaal gekend bedrijf werd en de dag van vandaag verkoopt Pandora al in meer dan 100 landen.

Pandora specialiseert zich de dag van vandaag nog steeds op het verkopen van juwelen zoals kettingen, ringen, oorbellen etc maar het meest bekende item van het bedrijf zijn zijn bedeltjes. Het principe zit zo: je koopt een armband met al een bedeltje aan of een lege armband. Bedeltjes zijn los verkrijgbaar en zo kan je telkens een nieuw bedeltje kopen voor aan je armband te hangen.

Producten en diensten van Pandora
De sieraden die Pandora verkoopt zijn van een van de volgende materialen gemaakt: goud (14 karaat), zilver, leer, combinatie van goud en leer combinatie van zilver en leer of geweven koort met goud. Om jouw juiste maten te weten kan je de matentabel van Pandora raadplegen die je kan vinden op hun website. Je kan er jouw maat voor armbanden, ringen en kettingen te weten komen.

Voor leveringen van de Pandora onlineshop kun je kiezen tussen een standaardlevering en een express levering.  Voor standaard levering zijn de verzendkosten €4,80en hierbij wordt jouw bestelling binnen 3-5 dagen geleverd. Voor de express levering zijn de verzendkosten €14,00 en wordt er de eerstvolgende dag geleverd op voorwaarde dat de bestelling voor 15.00 uur is geplaatst. Wel moet je er rekening mee houden dat verzendingen alleen tijdens weekdagen gebeuren.

Retourzendingen zijn mogelijk binnen 30 dagen na aankoop en retourneren is gratis, dit dankzij het retourformulier dat meer wordt gestuurd met de juwelen.

Complimenten, klachten en tips voor Pandora
De meeste mensen die werden gevraagd naar hun ervaring met Pandora hadden ons veel positiefs te vertellen. Zo was iedereen tevreden met de leveringstijd en met de kwaliteit van de sieraden. De ondervraagden beweerden goede communicatie te hebben tussen leverancier-koper en ze waren ook content met de garantie die geld op de sieraden.

En jij, wat vind jij van Pandora?
Heb jij ook (recent) besteld bij Pandora? Laat het ons weten in de reacties en deel jouw ervaring met ons! Jouw mening telt.