Textieltopper.eu

Alle reviews

Textieltopper.eu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Textieltopper.eu

Bent u op zoek naar badkamertextiel? Textieltopper.eu is een van de bedrijven waar u een kijkje zou kunnen nemen. Het bedrijf biedt verschillende soorten textiel aan. Van handdoek tot vaatdoek en zelfs badmatten, biedt Textieltopper.eu aan. Maar misschien wenst u eerst meer te lezen over het bedrijf. Wat voor kwaliteit textiel bieden ze aan? Zijn de handdoeken wel van goede kwaliteit? Zijn de washandjes niet te stevig voor uw gezicht en huid? Antwoord op deze vragen kunt u lezen op ReviewsBird.nl. Via dit platform kunt u de reviews, meningen en beoordelingen van anderen lezen, zodat u meer informatie verkrijgt over het bedrijf en beter kunt besluiten of shoppen bij Textieltopper.eu iets voor u is. 

Over Textieltopper.eu
Textieltopper.eu is een online webwinkel die textiel aanbiedt. Hun assortiment bestaat uit A-merken in onder anderen: handdoeken, badhanddoeken, washandjes, badmatten, badjassen en keukentextiel, zoals theedoeken. De handdoeken hebben zij in verschillende maten. Voor een dagje aan het strand heeft Textieltopper.eu speciale douchelakens en strandlakens, ook deze zijn in verschillende maten beschikbaar. Textieltopper.eu biedt bekende merken aan zoals Walra, Clarysse en Dripps. Ook bieden ze voordeelpakketten, waarin meerdere handdoeken zitten. 

Producten en diensten van Textieltopper.eu 
Textieltopper.eu biedt handdoeken in de formaten 50 x 100. Er zijn ook gasthanddoeken van 30 x 30 of 30 x 50. Zo kunt u zelf bepalen welke grootte bij u past. Hun strandlakens zijn zelfs in de formaten 70 x 140 en 100 x 180 te verkrijgen. En ook voor sporters hebben ze speciale sporthanddoeken van het merk The One, gemaakt van 100% terry-katoen. Dit is een stof die ervoor zorgt dat het vocht snel en goed wordt opgenomen. Veder bieden ze badmatten aan en toiletmatten aan. In de toolbar op de site krijgt u verder nog de opties Hamam handdoeken, keukentextiel, badjassen, bedtextiel, washandjes, gastendoekjes. Textieltopper.eu biedt een groot assortiment aan, multi pack voordelen en merken. De producten van Textieltopper.eu kunt u online bestellen en laten bezorgen aan huis. Het bedrijft geeft aan dat het de laagste prijzen aanbiedt. Mocht u ergens anders lagere prijzen tegenkomen, dan kunt u contact opnemen met het bedrijf en krijgt u het verschil terug.  

Complimenten, klachten en tips voor Textieltopper.eu
Textieltopper.eu geeft aan lage prijsgarantie te verschaffen en een snelle levering. U kunt bij dit bedrijf betalen met iDeal, bankoverschrijving, Mastercard. PayPal Visa of MisterCash. Mocht u na het ontvangen van uw nieuw baddoek toch niet tevreden zijn of komt het voor dat er mankementen aan uw bestelling zijn dan krijgt u uw geld terug. Na het ontvangen heeft u 14 werkdagen om uw niet-gebruikte artikel, in de originele onbeschadigde verpakking te retourneren indien u niet tevreden bent. Textieltopper.eu neemt dan de gemaakte verzend- en administratie kosten, de kosten van het product voor zijn rekening. Als u een product retourneert, die onder de garantievoorwaarden valt, geldt dat retourneren voor uw rekening is. En als u uw pakket wilt ruilen brengt het bedrijf verzendkosten in rekening voor de tweede verzending. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met 085-0493350. 

Heeft u al een aankoop gedaan van één van de handdoeken van Textieltopper.eu? Laat anderen dan weten wat u van het product vindt. Door uw ervaring te delen helpt u anderen bij hun beslissing.  

Wenst u zelf ook een kijkje te nemen bij Textieltopper.eu, dan mag u vooraf de reviews en beoordelingen van vorige klanten hier lezen op ReviewsBird.nl.