Tegeltje

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Tegeltje

Wil jij iemand een leuk en origineel cadeau geven? Dan kun je daarvoor bijvoorbeeld bij Tegeltje.nl terecht. Bij deze online shop kun je onder andere spreuken, teksten en foto's op tegeltjes laten drukken. Dat klinkt natuurlijk leuk en makkelijk maar net als bij elke andere webwinkel die je nog niet kent, is enige voorzichtigheid geboden. Daarom bieden wij je op onze website de reviews van consumenten zodat je met eigen ogen kunt zien hoe andere klanten deze aanbieder waarderen.

Over Tegeltje

Tegeltje nl

is gevestigd aan de Tolnasingel in Bodegraven en je kunt de website gebruiken om een eigen tegeltje te bedrukken in de online-editor. De producten die je bestelt worden altijd bezorgd, omdat jet bedrijf geen showroom of winkel heeft. Je kunt bestellingen gus helaas niet gaan bekijken of afhalen. Wil je bij deze aanbieder als ondernemer of firma een grote bestelling plaatsen? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn op Tegeltje.nl zakelijk.

Tegeltje klantenservice

De klantenservice van Tegeltje.nl is op meerdere manieren bereikbaar. Mocht je na het bekijken van de veelgestelde vragen nog steeds geen antwoord hebben dan kun je telefonisch contact opnemen via 0172 - 63 68 15. Op de site van deze aanbieder kun je bovendien gebruik maken van de livechat functie of het contactformulier om met Tegeltje contact op te nemen. Om te weten te komen of de medewerkers van deze afdeling vriendelijk en correct te werk gaan kun je de reviews over Tegeltje van andere klanten op onze website bekijken.

De producten en diensten van Tegeltje.nl

Je kunt bij Tegeltje diverse modellen tegels laten bedrukken. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit verschillende thema's zoals een Delfts Blauw tegeltje, een internationale tegel of een seizoenentegel. Je kunt jouw teksten of foto's onder meer laten drukken op normale tegels van 15 × 15 cm, op rechthoekige tegels en zelfs op zeskantige tegeltjes. Via de productcategorieën zoals Eigen Ontwerp, Tekst en Foto word je naar alle beschikbare producten geleid. Je kunt elk model tegel bewerken zodat je precies gedrukt krijgt wat je hebben wilt. Over de kwaliteit van de diverse tegels vertellen klanten meer in de Tegeltje recensies op onze site.

Tegeltje betalen en bezorgen

De producten die je bij deze aanbieder bestelt, worden binnen 1 werkdag geproduceerd en als brievenbuspakketje via PostNL verzonden. Tijdens het afrekenen wordt daarvoor € 3,95 in rekening gebracht en je kunt de gehele bestelling inclusief deze extra kosten veilig bij Tegeltje afrekenen met iDEAL of creditcard.

Tegeltje retourbeleid

Omdat de tegeltjes die je hier bestelt speciaal voor jou gedrukt worden kun je ze niet naar Tegeltje retour sturen als je niet tevreden bent over de kwaliteit. Als je bestelling tijdens het bezorgen beschadigd is dan moet je zo snel mogelijk met Tegeltje nl contact opnemen zodat het bedrijf naar een passende oplossing kan zoeken.

Reviews, klachten en tips over Tegeltje.nl

Het is logisch dat nieuwe klanten willen weten wat hen bij deze aanbieder te wachten staat. En daar kun jij als klant van het bedrijf bij helpen. Heb je er namelijk al eens aan gedacht om jouw Tegeltje review te publiceren? Dat kun je heel makkelijk en vlot op onze website doen. Door jouw ervaring met je eigen woorden te beschrijven en een aantal sterren te kiezen voor service en kwaliteit laat je andere consumenten direct zien of jij Tegeltje betrouwbaar vindt of niet. Wij kunnen met jouw beoordeling bovendien goed laten zien hoe het bedrijf met klanten en hun wensen omgaat.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Maud Kuit 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs een Tegeltje laten maken bij deze winkel en ik ben erg tevreden met mijn ervaring. Het was heel eenvoudig om de bestelling online te plaatsen, ik kon kiezen uit verschillende...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudige Bestelling, Snelle Service and Hoge Kwaliteitsnorm

Ik heb onlangs een Tegeltje laten maken bij deze winkel en ik ben erg tevreden met mijn ervaring. Het was heel eenvoudig om de bestelling online te plaatsen, ik kon kiezen uit verschillende opties voor afbeeldingen en tekst en het werd binnen 24 uur bedrukt. Toen ik het Tegeltje ontving, was ik blij verrast met de hoge kwaliteit van de afdruk. De kleuren waren levendig en helder, met scherpe lijnen en details. Het materiaal voelde ook stevig en duurzaam aan. Wat me verder opviel was dat deze winkel veel aandacht besteedt aan klanttevredenheid. Ik ontving een bevestigingsmail met alle details van mijn bestelling direct na het plaatsen van mijn order, evenals notificaties toen mijn Tegeltje werd bedrukt en verzonden. Dit gaf mij als klant rust want zo wist ik wat er gebeurde met de status van mijn bestelling. Daarom kan ik iedereen die op zoek is naar mooie gepersonaliseerde tegels zeker 'Tegeltje' aanbevelen! Ze bieden snelle service tegen betaalbare prijzen zonder in te leverenvop kwaliteit.

M
Maud Kuit 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!