Techniparts

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Techniparts

Waar kun je heen als je technische onderdelen nodig hebt? Online is er voor elk onderdeel dat je nodig hebt oneindig wel een webshop te vinden. Je hebt dus een leverancier nodig die betrouwbaar is en die verschillende producten die je nodig hebt uit voorraad kan leveren. Het is daarom verstandig om de reviews van consumenten op onze website te lezen. Je vindt daar onder andere informatie over leveranciers zoals Techniparts b.v., een bedrijf uit Wezep bij Zwolle, dat onder meer lagers, afdichtingen en allerlei andere technische onderdelen online verkoopt. Aan de hand van deze reviews kom je te weten wat je van deze en diverse andere aanbieders mag verwachten.

Over Techniparts

De producten die Techniparts online te bieden heeft zijn de meest populaire producten die er verkocht worden, het assortiment is echter nog veel groter. Heb je een product nodig dat je niet in de webshop kunt vinden? Neem dan contact op met de medewerkers van de klantenservice die tijdens kantooruren voor je klaar zitten om schriftelijk of telefonisch al je vragen te beantwoorden. Het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring met de verkoop van het assortiment. Veel zakelijke klanten weten al jaren de weg naar de Techniparts Industrial Supply te vinden. Bovendien is Techniparts B.V. aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en worden veilige betaalmethodes zoals PayPal, AfterPay en iDEAL probleemloos geaccepteerd.

De producten en diensten van Techniparts

Het aanbod aan technische onderdelen dat Techniparts te bieden heeft mag rustig enorm ruim genoemd worden. Van tuinslangen en brandweerslangen en van buisklemmen tot koppelingen en afsluiters, het is allemaal bij Techniparts te vinden. En dan is nog lang niet alles. Heb je een Kubota of Komatsu graafmachine met hydraulische problemen? Techniparts verkoopt afdichting sets om dit soort machines te kunnen repareren. Ook voor gereedschappen kunt u bij Techniparts online aankloppen. Een ruim assortiment aan demontage gereedschap, scharen en waterpomptangen zijn er hier te bestellen. Alle producten in de online shop zijn uit voorraad leverbaar en worden de volgende werkdag bij je bezorgd, als je tenminste voor 15.00 uur besteld hebt. Vraag je je af wat je met producten kunt doen die na ontvangst niet aan je verwachtingen voldoen? Je kunt deze artikelen binnen 30 dagen naar Techniparts retour sturen.

Reviews en commentaren over Techniparts

Ben jij al klant van deze online shop? Dan zijn wij op zoek naar jou! Waarom? Omdat we graag zouden zien dat je jouw Techniparts review op onze website publiceert. Op die manier maak je het mogelijk dat we gezamenlijk laten zien wat nieuwe klanten van deze online leverancier mogen verwachten. Komen de producten overeen met de verwachtingen en de foto's op de website? Zijn de producten van een degelijke kwaliteit? Hoe zit het met de medewerkers van de klantenservice, zijn zij behulpzaam bij het oplossen van problemen en klachten? Met jouw beoordeling kun je op een of meerdere van deze vragen makkelijk antwoord geven. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je hoe belangrijk ze tegenwoordig zijn, Je weet dan ook dat jouw Techniparts review eigenlijk niet kan ontbreken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Suze 1 jaar geleden
7.5
Ik ben onlangs bij Techniparts geweest voor een industriële installatie en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van hun service. Het bedrijf bestaat sinds 2008, maar heeft meer dan...

Alle reviews ( 1 )

Ervaren Personeel & Uitstekende Service - Mijn Ervaring Bij Techniparts

Ik ben onlangs bij Techniparts geweest voor een industriële installatie en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van hun service. Het bedrijf bestaat sinds 2008, maar heeft meer dan 30 jaar ervaring in techniek, afdichtingen, lagers en overige technische toepassingen. Bij aankomst werd ik vriendelijk begroet door het personeel dat meteen mijn vraag begreep en mij deskundig advies gaf. De producten waren van uitstekende kwaliteit en werden snel geleverd tegen een zeer redelijke prijs. Ik waardeerde vooral de persoonlijke aanpak van het bedrijf en hoe ze echt luisterden naar mijn behoeften om mij te helpen precies te vinden wat ik nodig had. Ik zal zeker terugkomen voor al mijn toekomstige industriële vereisten. Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige industrie-supplies zoals installatiesystemen of tuinberegeningssystemen, dan is Techniparts uw beste keuze!

S
Suze 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!