Tafel en keuken

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tafel en keuken

Je kent het vast wel, er komt bezoek langs om te eten en je pakt je mooiste servies uit de kast. Misschien is het wel een servies dat je goedkoop hebt kunnen kopen, of een servies dat je van je oma hebt geërfd. Maar wat nou als je nog geen servies hebt? Gelukkig zijn er tegenwoordig veel winkels die servies en alles daaromheen aanbieden.

Eén van de winkels die alles voor jouw tafel en keuken aanbiedt is, zoals de naam al zegt, Tafel en Keuken. Op de website van Tafel en Keuken vind je naast een uitgebreid assortiment van tafel- en keukenproducten ook handige tips en recepten zodat jij gezellig kan tafelen. Wij, van ReviewsBird, zijn erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Kun je ons wat meer vertellen over de service en prijs-kwaliteitverhouding? Aan de hand van de informatie die je ons geeft kunnen anderen zich een objectief beeld vormen van dit bedrijf.

Over Tafel en Keuken

Tafel en Keuken is een familie bedrijf dat al sinds 1916 bestaat. Het familiebedrijf is op dit moment het grootste Nederlands online platform met producten voor jouw tafel en keuken. Tafel en Keuken probeert vanuit hun hoofdkantoor in Hengelo de waardes betrouwbaarheid en eerlijkheid uit te stralen. Sinds 1916 heeft het bedrijf veel vakkennis opgebouwd over hun eigen producten: van aardewerk en porselein tot textiel, hout en glas. Ze delen hun passie voor alles rondom tafel en keuken graag met jou, maar wat kan je dan precies verwachten als je een aankoop doet bij Tafel en Keuken?

Producten van Tafel en Keuken

Als je een aankoop doet bij Tafel en Keuken kan je een hele hoop nieuwe ideeën verwachten. Nergens anders vind je namelijk zo een uitgebreid assortiment als het gaat om tafel-en keukenproducten. Naast tafel- en keukenproducten zelf vind je ook een hoop handige tips en recepten om gezellig te tafelen. Alle merken en producten op de online shop zijn exclusief voor jou geselecteerd door de daarvoor bestemde specialisten van Tafel en Keuken. De selectiecriterie die zij daarvoor hanteren zijn design, functionaliteit en betaalbaarheid.

Het assortiment van Tafel en Keuken bestaat uit meer dan zeven honderd producten die voor jou beschikbaar zijn en er staan elke dag zo'n twintig specialisten voor je klaar.

Kortingscodes van Tafel en Keuken

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten of er kortingscodes zijn van Tafel en Keuken zodat jij niet te veel betaalt. Het bedrijf biedt vaak kortingen en acties aan, maar je kan zelf ook direct vijf procent korting ontvangen door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Daarna krijg je gelijk een mailtje met je vijf procent korting, deze is echter niet geldig in combinatie met andere acties.

Aanbevelingen, klachten en tips over Tafel en Keuken

Wij zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze ons willen doen geloven of klopt dit niet? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat dus vooral jouw review en/of beoordeling achter. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review