Superdry

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Superdry

Superdry,

voluit ook wel Superdry Plc, is een van oorsprong Brits merkkledingbedrijf. Superdry producten combineren vintage Amerikaanse styling met op Japan geïnspireerde graphics. Het bedrijf is genoteerd aan de London Stock Exchange.

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Kun je ons wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je bijvoorbeeld een ervaring gehad met de klantenservice waar je iets meer over kwijt wil? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf.

Over Superdry

Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht in 1985 als "Cult Clothing Co" door Ian Hibbs en Julian Dunkerton. Tijdens deze periode ontmoette Julian Dunkerton James Holder die op dat moment het skatekledingmerk "Bench" runde. In 2003 bundelden de heren de krachten om Superdry op te richten. In 2004 werd de eerste winkel van het bedrijf geopend, in Covent Garden in Londen. Het bedrijf ging in maart van 2010 naar de London Stock Exchange.

Producten en diensten van Superdry

Superdry combineert ontwerpinvloeden uit Japanse graphics en vintage Amerikaanse kleding met de waarden van Brits kleermakerswerk. Het bedrijf gebruikt dus Japanse karakters op zijn producten, vaak van korte tekstfragmenten zoals "zonnebrillenbedrijf" of "lidmaatschapscertificaat". Het bedrijf legde ooit aan en Japans televisienieuwsprogramma uit dat de meeste vertalingen werden gedaan met behulp van eenvoudige automatische vertaalprogramma's zoals bijvoorbeeld Babelfish, zonder te proberen de teksten nauwkeurig te maken.

Bij het ontstaan van Superdry was het eigenlijk het doel om alleen mannen kleding te verkopen, sinds 2007 besloot het merk om ook dames kleding te gaan verkopen. Superdry heeft allerlei soorten kleding in hun assortiment, of jij nou een Superdry winterjas wilt kopen of een Superdry trui of hoodie, het merk heeft het in zijn assortiment.

Klantenservice van Superdry

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je om een bepaalde reden contact op wilt nemen met de klantenservice van Superdry, dat kan! Het bedrijf is van maandag tot en met vrijdag te bereiken via het contactformulier op hun website en de live chat op hun website. Het bedrijf streeft ernaar om e-mails via het contactformulier binnen 72 uur te beantwoorden, de live chat is geopend van 9.00 tot 15.00 op werkdagen. Als er geen Nederlands sprekende medewerker beschikbaar is kan het zijn dat je wordt geholpen door een Engels sprekende medewerker.

Ervaringen, klachten en tips over Superdry

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Superdry achter op deze pagina van ons platform. Het wordt enorm gewaardeerd door andere potentiële klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review