Subside Sports

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Subside Sports

We sporten als Nederlanders behoorlijk veel, of het nou om voetballen of zwemmen gaat. Wellicht dat je zelf ook sport, of zelfs meerdere sporten doet, misschien dat je van plan bent om met een nieuwe sport te beginnen of gewoon opzoek bent naar nieuwe sportartikelen. Dan ben je tijdens je zoektocht naar de juiste sportartikelen wellicht wel eens bij Subside Sports terecht gekomen, een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van sportartikelen, zoals de naam al deels suggereert.

Alleen voordat je nou een bestelling bij ze plaatst wil je uiteraard zekerheid, want je wilt niet teleurgesteld zijn. De kwaliteit van producten, maar ook duurzaamheid, klantenservice, verzendtijden- en kosten, etc. spelen dan al gauw een belangrijke rol tijdens je bestelling. Vandaar dat je op onze site beoordelingen en reviews over dit soort aspecten kunt vinden. Lees over de ervaringen van klanten en of deze Subside Sports zou aanraden.

Wat is Subside Sports

Subside Sports is een winkel gespecialiseerd op het gebied van sportartikelen, maar niet standaard artikelen, ze zijn namelijk specialist op het gebied van voetbalshirts. Naar eigen zeggen vind je bij hun dan ook het grootste assortiment aan voetbalshirts in heel de wereld. Daarbij moet je niet alleen denken aan shirts van clubs, ook bieden ze shirtjes aan van landen. Het bedrijf is dus voornamelijk gericht op shirts, maar biedt tevens ook andere type producten aan in de voetbalmerchandising branche. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit zo’n 6.000+ artikelen verdeeld over zo’n 700 rubrieken .

Producten en diensten Subside Sports

Zoals al vermeld kan je bij Subside Sports terecht voor voetbalshirts van de meest populaire clubs en je favoriete landen, immers kan je er ook andere voetbal merchandising producten vinden zoals mokken, sleutelhangers, voetballen, kaarten, tassen en nog veel meer. Ben je meer gericht op producten van bepaalde spelers? Dan kan je ook deze speler(s) selecteren en dan krijg je producten van deze persoon te zien. Ze verkopen naast shirts ook andere soorten kleding, denk hierbij aan: shorts, sokken, t-shirts, trainingspakken, etc.

Subside Sports ook een fysieke winkel die in Berlijn kan worden gevonden, waar je uiteraard ook allerlei voetbalmerchandise kunt vinden. Al iets gevonden dat je wilt bestellen, dan kan je een van de volgende betaalmethodes gebruiken tijdens het afrekenen: iDeal, Afterpay, Creditcard, PayPal, Bancontact en Overschrijving. Informatie over maten kan ook onder bij de footer van de website worden gevonden.

Contact

Vragen, klachten, nieuwe ideeën of een andere reden om met ze contact te zoeken? Gebruik dan een van de volgende contactgegevens. Telefonisch contact via: 0900-7827433. Mail je liever, dan kan dit via: info@subside.nl. Tevens hebben ze ook een veelgestelde vragen pagina op hun website verwerkt, daar kan je wellicht de informatie vinden die je zoekt. Je kunt Subside Sports ook contacteren (en vinden) op enkele social media kanalen als: Twitter, Facebook en Instagram.

Reviews en beoordelingen Subside Sports

Al ooit een shirt, of ander product bij Subside Sports besteld? Laat hier dan in de vorm van een review achter hoe dat beviel. Op die manier help je andere consumenten door ze een beter idee te geven over wat ze nou echt kunnen verwachten van Subside Sports. Wil je meer leren over gelijksoortige bedrijven? Dan kan je reviews van Subside Sports, vinden op ons review portaal.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review