Stradivarius

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Stradivarius

Stradivarius is een online webshop dat kleding en modeaccessoires aanbiedt. Het is voor deze webshop belangrijk dat er beoordelingen, reviews en ervaringen achter gelaten worden. Reviews helpen potentiële klanten en gebruikers een goed beeld te krijgen van het merk. Op deze wijze is goed te achterhalen of het merk past bij de wensen en behoeften van de gebruiker. Met positieve en negatieve reviews laat een bedrijf zien of ze hetgeen wat ze beloven, ook daadwerkelijk nakomen. Het achterlaten van een review of beoordeling is om deze reden van grote waarde voor toekomstige bezoekers.

Stradivarius

Stradivarius is een online webshop op gebied van kleding en accessoires. De stijl van deze webshop is gericht op alle jongeren uit de hele wereld. Ze nodigen deze jongeren daarom ook uit om het merk Stradivarius te leren kennen. Zelf zegt Stradivarius een modemerk te zijn, eentje die haar eigen melodie volgt.

De locatie waar deze kleding en accessoires ontworpen wordt, ligt in Spanje. Verder heeft Stradivarius 60 fysieke winkels, verspreid over de hele wereld. Er zijn meer dan 10.000 medewerkers te vinden, die ook vanaf allerlei hoeken van de wereld werken voor het merk Stradivarius. Deze medewerkers analyseren onder andere de trends en ontwikkelingen, zodat het merk mee kan gaan met de tijd.

Product en service van Stradivarius

Om te beginnen verkoopt Stradivarius kleding, allemaal voor vrouwen. Deze kleding kan variëren van een jas, broek, T-shirt, jurk, sweaters tot bijpassende sets en minimalistische items. De maat van deze kleding loopt van XXS tot en met XL en is te filteren op prijs en kleur. De prijs van deze kleding is goed betaalbaar, waar de klant een twee of drie tientjes kwijt is voor bijvoorbeeld een broek en rond de 15 euro voor een top.

De accessoires lopen iets meer uiteen. Zo biedt Stradivarius accessoires aan in de vorm van zonnebrillen, telefoonhoesjes, sokken, sjaals, haarelastiekjes, mutsen en sleutelhangers. Maar tassen, rugzakken, sieraden, ceinturen, geuren en lifestyle decoratie vallen bij Stradivarius ook onder het kopje accessoires. De prijs van deze producten is qua prijs hoogte te vergelijken met de kleding. De prijs die bijvoorbeeld gevraagd wordt voor een handtas ligt tussen de 15 en 20 euro.

Tot slot beschikt het Stradivarius assortiment ook over schoenen. Laarsjes, sportschoenen, hakken, platte schoenen en sandalen worden hierbij ook aangeboden.

Bestellingen boven 35 euro worden gratis verzonden en via de contact pagina zijn de antwoorden op de veelgestelde vragen te vinden. Via deze pagina kan er ook contact opgenomen worden met het merk zelf voor vragen die nog niet beantwoord zijn.

Complimenten, klachten en tips voor Stradivarius

Complimenten over Stradivarius kunnen gedeeld worden via onze website. Door het delen van ervaringen kunnen potentiële klanten de keuze maken of de kleding of accessoires via deze online webshop willen bestellen. Het achterlaten van een beoordeling kan van veel waarde zijn voor toekomstige klanten. Eventuele klachten of opmerkingen kunnen ook op onze website gezet worden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!