spreadshirt

Alle reviews

spreadshirt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

spreadshirt

Spreadshirt is  van origine een studenten start-up die onder de Spread Group valt. De Spread Group is het overkoepelende merk van vijf internationaal actieve e-commerceplatforms met hoofdkantoren in Leipzig, Duitsland en Greensburg, Pennsylvania (VS). Het bedrijf handelt in aangepaste kleding en accessoires. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Spreadshirt lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over Spreadshirt
De Spread Group werd in het jaar 2001 opgericht door Lukasz Gadowski en Matthias Spieß. In het begin werd het overkoepelende bedrijf "Spreadshirt" genoemd. Naast Lukasz en Matthias kwam er in de zomer van 2004 nog een partner bij het bedrijf: Michael Petersen. In 2006 werd de vennootschapsvorm gewijzigd van een GmbH (naamloze vennootschap) in een AG (ander soort naamloze vennootschap. Het hoofdkantoor van de Spread Group is gevestigd in Plagwitz, Leipzig. Er zijn nog meer kantoren en locaties in andere Europese steden: Berlijn (Duitsland), Legnica (Polen), Krupka (Tsjechië). Naast Europa heeft het bedrijf ook kantoren in de Verenigde Staten (Greensburg en Henderson). 

Producten en Diensten van Spreadshirt
Maar wat doet het bedrijf dan en hoe onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven? Met het merk "Spreadshirt" biedt het social-commercebedrijf zijn gebruikers een online platform dat kan worden gebruikt om voornamelijk T-shirts aan te passen en te kopen, maar ook om deze gepersonaliseerde producten op een marktplaats te koop aan te bieden. Het merk Spreadshop biedt gebruikers een uitgebreid online winkelsysteem om hun eigen T-shirt winkel te runnen en deze te integreren in hun bestaande websites. Groepen kunnen ook bijpassende outfits maken met het merk TeamShirts en SPOD (Spreadshirt Print-on-Demand) verbindt gebruikers van externe online winkelsystemen zoals bijvoorbeeld het bekende Shopify, met de productiesites van Spread Group. 

Alle zakelijke transacties worden via internet uitgevoerd: de winkeleigenaar uploadt afbeeldingen, logo's etc. online en gebruikt deze om producten aan te passen. Spread Group handelt vervolgens alle noodzakelijke acties af- van opslag tot productie, verzending, betalingsverwerking en klantenservice- om die op maat gemaakte merchandising producten online te distribueren. Via Spreadshirt kunt u een hoop doen: zeefdruk, digitaal printen, flockprinten, flex printen, digitale transfer, vinyl printen en zelfs thermische sublimatie. Dit kunt u doen op kleding en accessoires, het hoeven dus niet per se T-shirts te zijn. U kunt dus ook andere kleding (of accessoires) bedrukken. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Spreadshirt
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Spreadshirt? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Spreadshirt op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Spreadshirt vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Spreadshirt of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Spreadshirt nu achter.