Kapperskorting.com

Alle reviews

Kapperskorting.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Kapperskorting.com

Een kapper is tegenwoordig essentieel en onmisbaar voor onze maatschappij. Kappers ontstaan al heel vroeg in de geschiedenis sinds het oude Egypte zelfs. Voor ceremoniële redenen moesten kappers op creatieve wijze voor de farao's zorgen. Zij gebruikte bijvoorbeeld oesterschelpen of stenen, want de schaar werd pas later uitgevonden.

In de middeleeuwen ontstaan er verschillende kappers met meerdere functies dan alleen haren knippen. Zij werden namelijk ‘barbier chirurgen’ genoemd, zij gebruikte messen, scharen en verschillende dingen om chirurgische functies uit te voeren. Maar omdat dit niet vaak voorkwam maakte zij vooral geld met het knippen van haren en de baard van hun klanten.  

Zoekt u toevallig nieuwe knip benodigdheden? Bent u misschien kapper of knipt u uw eigen baard liever? Dan is het belangrijk om reviews te lezen, zodat u de juiste keuze kunt maken bij het kiezen van haar producten.
 
Over Kapperskorting
Kapperskorting is een groothandel gespecialiseerd in het leveren van haarverzorgingsproducten voor professionals. Zij verkopen verschillende merken tegen een scherpe prijs door middel van een webshop.

Kapperskorting heeft een breed assortiment met meer dan 150 merken in de aanbieding. Als u een kapper bent of professional in haarverzorging is dit voor jou! Zij zijn gespecialiseerd in het helpen van professionals zoals kappers. Kijk hier voor nog meer reviews over verschillende bedrijven.
 
Met meer dan 150 merken in de aanbieding kunt u producten bestellen op de webshop. Als u bijvoorbeeld nieuwe scharen nodig heeft, dan kunt u voor 23.59 uur bestellen en de volgende dag heeft u het product al in uw kapperszaak. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een snelle levering bij kapperskorting.

Producten en diensten Kapperskorting
Kapperskorting heeft populaire merken in de aanbieding zoals L’Oreal, Schwarzkopf en Goldwell, maar ook exclusieve merken zoals GLYNT, Mediceuticals, Shu Uemura, Alterna, SLA Paris en Convex Master.

Op de website vindt u verschillende categorieën zoals haarproducten, kappersbenodigdheden, mannen, beauty, tools en nog meer. Zij verkopen vooral producten voor de haarverzorging zoals shampoo, haarmasker, clean conditioner en nog meer. Maar onder tools en kappers benodigdheden vindt u producten die specifiek voor kappers en professionals zijn.

Kapperskorting biedt groothandelsprijzen aan en een snelle levering. U kunt ook een zakelijke klant worden, waardoor er nog meer voordelen beschikbaar zijn als PRO lid. Maar elk lid heeft toegang tot een snelle levering en een breed assortiment!  

Complimenten, klachten of tips voor Kapperskorting
Als u recent toevallig een nieuwe kappersbenodigdheden heeft gekocht! dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe kappersmes gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Kapperskorting willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Kapperskorting.