spreadshirt

Alle reviews

spreadshirt

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

spreadshirt

Spreadshirt is  van origine een studenten start-up die onder de Spread Group valt. De Spread Group is het overkoepelende merk van vijf internationaal actieve e-commerceplatforms met hoofdkantoren in Leipzig, Duitsland en Greensburg, Pennsylvania (VS). Het bedrijf handelt in aangepaste kleding en accessoires. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Spreadshirt lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over Spreadshirt
De Spread Group werd in het jaar 2001 opgericht door Lukasz Gadowski en Matthias Spieß. In het begin werd het overkoepelende bedrijf "Spreadshirt" genoemd. Naast Lukasz en Matthias kwam er in de zomer van 2004 nog een partner bij het bedrijf: Michael Petersen. In 2006 werd de vennootschapsvorm gewijzigd van een GmbH (naamloze vennootschap) in een AG (ander soort naamloze vennootschap. Het hoofdkantoor van de Spread Group is gevestigd in Plagwitz, Leipzig. Er zijn nog meer kantoren en locaties in andere Europese steden: Berlijn (Duitsland), Legnica (Polen), Krupka (Tsjechië). Naast Europa heeft het bedrijf ook kantoren in de Verenigde Staten (Greensburg en Henderson). 

Producten en Diensten van Spreadshirt
Maar wat doet het bedrijf dan en hoe onderscheiden zij zich van andere soortgelijke bedrijven? Met het merk "Spreadshirt" biedt het social-commercebedrijf zijn gebruikers een online platform dat kan worden gebruikt om voornamelijk T-shirts aan te passen en te kopen, maar ook om deze gepersonaliseerde producten op een marktplaats te koop aan te bieden. Het merk Spreadshop biedt gebruikers een uitgebreid online winkelsysteem om hun eigen T-shirt winkel te runnen en deze te integreren in hun bestaande websites. Groepen kunnen ook bijpassende outfits maken met het merk TeamShirts en SPOD (Spreadshirt Print-on-Demand) verbindt gebruikers van externe online winkelsystemen zoals bijvoorbeeld het bekende Shopify, met de productiesites van Spread Group. 

Alle zakelijke transacties worden via internet uitgevoerd: de winkeleigenaar uploadt afbeeldingen, logo's etc. online en gebruikt deze om producten aan te passen. Spread Group handelt vervolgens alle noodzakelijke acties af- van opslag tot productie, verzending, betalingsverwerking en klantenservice- om die op maat gemaakte merchandising producten online te distribueren. Via Spreadshirt kunt u een hoop doen: zeefdruk, digitaal printen, flockprinten, flex printen, digitale transfer, vinyl printen en zelfs thermische sublimatie. Dit kunt u doen op kleding en accessoires, het hoeven dus niet per se T-shirts te zijn. U kunt dus ook andere kleding (of accessoires) bedrukken. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Spreadshirt
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Spreadshirt? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Spreadshirt op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Spreadshirt vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Spreadshirt of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Spreadshirt nu achter.