Silvercreek

Alle reviews

Silvercreek

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Silvercreek

Of je het nu leuk vindt of niet, shoppen voor kleding moeten we allemaal wel eens. Veel kledingmerken die we in de winkelstraten tegenkomen hebben tegenwoordig ook een online webshop waar ze hun producten verkopen. Zo ook Silvercreek.

Omdat een webshop niet altijd hetzelfde is als een fysieke winkel, kan het handig zijn om eens te bekijken welke reviews Silvercreek krijgt, alvorens je er jouw bestelling gaat plaatsen. Wat zeggen anderen over die Silvercreek jas? Zien de truien van Silvercreek er nog wel leuk uit na een wasbeurt? Het antwoord op deze en andere vragen kun je vinden bij de beoordelingen van ReviewsBird.nl. Kijk snel verder!

Over Silvercreek
Op de website van Silvercreek lezen we dat de merknaam is geïnspireerd in een gelijknamig dorpje in Colorado. Hier was tussen 1875 en 1893 een welvarende zilvermijn, waar het dorp en het kledingmerk haar naam van ontleend. We lezen dat het merk Silvercreek zich laat inspireren door ‘de geschiedenis van pioniers, mijnwerkers en artisans’.

Voor alle duidelijkheid heeft het merk heeft niet haar oorsprong in het mijnwerkersdorpje in Colorado. Het merk is namelijk onderdeel van de multibrandketen B32, onderdeel van Varova Fashion Holding. Het merk B32 is begonnen als Boetiek32 in winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Later is Boetiek32 beter bekend is geworden onder de naam OPEN32. In 1995 is OPEN32 begonnen met de verkoop van het merk Silvercreek, een merk dat later ook haar filiaal heeft gekregen.

Producten en diensten van Silvercreek
Wanneer we de hoofdpagina van de Silvercreek website bekijken, kunnen we enkele producten in zien die in de aanbiedingen zijn. Silvercreek Sale wordt gehouden om bepaalde producten met een korting te verkopen. Er is ook een categorie ‘Sale’ te vinden, waarin je direct alle afgeprijsdeproducten bij Silvercreek kunt weergeven. Om in de gaten te houden wanneer Silvercreek kortingen geeft, kun je jezelf inschrijven op de nieuwsbrief, om zo per e-mail op de hoogte gehouden te worden van acties.

Natuurlijk worden niet alle producten met korting aangeboden. Wanneer je gewoon online wilt shoppen voor kleding, dan kun je via de hoofdpagina filteren voor jouw zoektocht. Silvercreek verkoopt kleding voor Dames en Heren, en dit is de eerste keuze van categorie kleding die je moet maken. Als je bijvoorbeeld op Heren hebt geklikt, toont de website direct alle kleding en kun je aan de linkerzijde filteren op bijvoorbeeld jeans, trui of jas. Silvercreek verkoopt kleding om je hele lichaam te bedekken, alleen geen schoenen.

Silvercreek winkels en de flagship store in Breda
Wanneer je de producten van Silvercreek in het echt wilt zien, kun je terecht bij de Silvercreek Flagship Store in Breda. Deze winkel biedt de mogelijkheid om de producten te voelen en aan te passen. Ook kun je online je verlanglijst samenstellen en deze ophalen in de winkel. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen.

Klachten, complimenten of tips voor Silvercreek
Draag jij al een Silvercreek Jas? Zit die trui die je gekocht hebt nog steeds lekker? Graag horen we jouw mening van je aankoop bij Silvercreek. Door een beoordeling te geven aan jouw ervaring van de producten en de koopervaring, kun je andere kledingshoppers helpen te bepalen of dit merk het geld waard is, of dat er beter gekeken kan worden naar een alternatief. Dat stimuleert weer om goede producten te maken en daar worden we allemaal beter van natuurlijk!