8

Sierbeton
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Productkwaliteit en Garantie
8
Levering en Retournering
8
Reputatie

Sierbeton

Sierbeton is een specialist op het gebied van bouwen, verbouwen en het inrichten van huis en tuin. Het bedrijf werd 10 jaar geleden opgericht en biedt nu meer dan 25.000 uiteenlopende producten aan. Deze producten kunnen via de webshop besteld worden en op maat gemaakt worden met extra opties. Sierbeton staat bekend om haar lage prijzen, snelle leveringen en vriendelijke klantenservice. De klant heeft een zichttermijn van 100 dagen en kan betalen met diverse betaalmethoden.

Wat zeggen de reviews?

Sierbeton wordt geprezen vanwege de uitstekende productkwaliteit en het uitgebreide aanbod, met de mogelijkheid voor maatwerk en duidelijke productbeschrijvingen. De efficiënte en betrouwbare bezorgservice wordt ook geroemd. Ondanks enkele klachten over de klantenservice, geniet het bedrijf een sterke reputatie en wordt het gezien als ervaren en betrouwbaar sinds 2011.

Productkwaliteit en Garantie

8
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "Uitgebreid aanbod van betonproducten"
  • "Duidelijke productbeschrijving en mogelijkheid voor maatwerk"
  • "Gebruik van verschillende foto's voor goede visualisatie"
De productkwaliteit van dit bedrijf wordt geprezen vanwege het uitgebreide aanbod betonproducten, duidelijke productbeschrijvingen en de mogelijkheid voor maatwerk. Daarnaast worden verschillende foto's gebruikt voor een goede visualisatie, wat helpt bij het maken van een weloverwogen keuze. Helaas zijn er geen specifieke vermeldingen over de garantievoorwaarden in de reviews.

Levering en Retournering

8
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Snelle bevestigingsmail en regelmatige updates over levering"
  • "Keurig verpakte levering volgens afspraak"
De levering was snel bevestigd en keurig verpakt volgens afspraak, met regelmatige updates over de status. Een groot pluspunt voor de efficiëntie en betrouwbaarheid van de bezorgservice.

Reputatie

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Ervaring en betrouwbaarheid van het bedrijf sinds 2011"
Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd sinds 2011 en wordt gezien als ervaren en betrouwbaar. Klanten waarderen de langdurige aanwezigheid op de markt en het gevoel van betrouwbaarheid dat het bedrijf uitstraalt. Echter, sommige klanten merkten op dat de klantenservice beter kon, aangezien ze lang moesten wachten op een reactie. Over het algemeen wordt het bedrijf geprezen vanwege de positieve reputatie en betrouwbaarheid, ondanks enkele klachten over de klantenservice.