Sanifun

Alle reviews

Sanifun

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Sanifun

Bent u op zoek naar nieuw sanitair? Dan bent u bij Sanifun aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan diverse items in hun sanitairwinkels en online die zij aan u kunnen leveren. Alles voor een nieuwe badkamer is bij Sanifun te vinden, of het nou om douchecabines of wc potten gaat, Sanifun heeft het. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Sanifun lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten over Sanifun door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over Sanifun
Sanifun is dus actief in de sanitair branche. Het bedrijf verkoopt meerdere bekende merken: van Grohe tot Geberit en van Sento tot het eigen merk van Sanifun. Het bedrijf biedt dus echt een breed assortiment aan sanitair aan. Van het meest luxe wellness sanitair zoals stoomcabines, whirlpools en de meest stijlvolle badkamermeubels tot aan grote en wat kleinere douchecabines. Sanifun biedt het allemaal aan. Als u maar een paar kleine aanpassingen wilt doen kunt u ook bij Sanifun terecht, denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe douchekop, nieuwe spiegel of een nieuw handdoekenrek. 

Producten en Diensten van Sanifun
Maar hoe onderscheidt Sanifun zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Naast de verschillende soorten sanitair die u kunt bestellen bij hun sanitairwinkel of online, kunt u ook bij het bedrijf terecht voor verschillende badkamerstijlen. Het bedrijf biedt diverse oplossingen aan mocht u problemen ondervinden met het renoveren van uw badkamer, mocht u bijvoorbeeld een beperkte ruimte in de badkamer hebben dan kunt u hier advies over vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld douche-bad combinaties bestellen. Deze nemen niet meer ruimte in dan een ligbad maar zo kunt u wel douchen en een bad nemen in uw badkamer. 

Mocht u niet gelijk online willen bestellen omdat u eerst een artikel in het echt wil zien, dan is dit ook mogelijk. U kunt dan een afspraak maken in de showroom van Sanifun. Zo kunt u de producten met uw eigen ogen zien of verschillende producten met elkaar vergelijken mocht u twijfelen. Als u dan de keuze maakt om uw producten te bestellen kunt u gebruik maken van gratis verzendig in heel Nederland en in België. Daarnaast heeft u online ook combinatiekorting, als u een bestelling doet van meerdere artikelen voor in uw sanitairkamer ontvangt u een korting van tien euro per artikel dat u erbij bestelt. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Sanifun
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Sanifun? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Sanifun op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Sanifun vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Sanifun of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Sanifun nu achter.