Sanifun

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Sanifun

Bent u op zoek naar nieuw sanitair? Dan bent u bij Sanifun aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan diverse items in hun sanitairwinkels en online die zij aan u kunnen leveren. Alles voor een nieuwe badkamer is bij Sanifun te vinden, of het nou om douchecabines of wc potten gaat, Sanifun heeft het. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Sanifun lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten over Sanifun door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over Sanifun

Sanifun is dus actief in de sanitair branche. Het bedrijf verkoopt meerdere bekende merken: van Grohe tot Geberit en van Sento tot het eigen merk van Sanifun. Het bedrijf biedt dus echt een breed assortiment aan sanitair aan. Van het meest luxe wellness sanitair zoals stoomcabines, whirlpools en de meest stijlvolle badkamermeubels tot aan grote en wat kleinere douchecabines. Sanifun biedt het allemaal aan. Als u maar een paar kleine aanpassingen wilt doen kunt u ook bij Sanifun terecht, denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe douchekop, nieuwe spiegel of een nieuw handdoekenrek.

Producten en Diensten van Sanifun

Maar hoe onderscheidt Sanifun zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Naast de verschillende soorten sanitair die u kunt bestellen bij hun sanitairwinkel of online, kunt u ook bij het bedrijf terecht voor verschillende badkamerstijlen. Het bedrijf biedt diverse oplossingen aan mocht u problemen ondervinden met het renoveren van uw badkamer, mocht u bijvoorbeeld een beperkte ruimte in de badkamer hebben dan kunt u hier advies over vragen. Zo kunt u bijvoorbeeld douche-bad combinaties bestellen. Deze nemen niet meer ruimte in dan een ligbad maar zo kunt u wel douchen en een bad nemen in uw badkamer.

Mocht u niet gelijk online willen bestellen omdat u eerst een artikel in het echt wil zien, dan is dit ook mogelijk. U kunt dan een afspraak maken in de showroom van Sanifun. Zo kunt u de producten met uw eigen ogen zien of verschillende producten met elkaar vergelijken mocht u twijfelen. Als u dan de keuze maakt om uw producten te bestellen kunt u gebruik maken van gratis verzendig in heel Nederland en in België. Daarnaast heeft u online ook combinatiekorting, als u een bestelling doet van meerdere artikelen voor in uw sanitairkamer ontvangt u een korting van tien euro per artikel dat u erbij bestelt.

Aanbevelingen, klachten en tips over Sanifun

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Sanifun? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Sanifun op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Sanifun vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Sanifun of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Sanifun nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Fenne 2 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een badkamermeubel en douchecabine gekocht bij Sanifun en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het bedrijf heeft een uitgebreide selectie van producten tegen de laagste prij...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige Betaalbaarheid - Groot Aanbod

Ik heb onlangs een badkamermeubel en douchecabine gekocht bij Sanifun en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het bedrijf heeft een uitgebreide selectie van producten tegen de laagste prijzen, wat me enorm aansprak. De website was gemakkelijk te gebruiken en had alle informatie die ik nodig had om mijn keuze te maken. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik op de hoogte gehouden van het verzendproces en kreeg ik een realistische verwachting voor bezorging. Mijn producten werden netjes verpakt geleverd en waren in perfecte staat toen ze arriveerden. Het monteren van de douchecabine vergde wat tijd, maar de handleiding was duidelijk en het resultaat mag er wezen! Ik ben erg blij met hoe mijn badkamer er nu uitziet dankzij Sanifun. Kortom, als je op zoek bent naar kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen dan is Sanifun de weg om te gaan. Ze hebben ook geweldige klantenservice waarbij elke keer vragen snel worden beantwoordt!

F
Fenne 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!