Samsonite

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Samsonite

Ga jij binnenkort op vakantie of ga jij voor je werk regelmatig op stap? Dan kun je bij Samsonite terecht om je nieuwe koffer te kopen! Neem een kijkje op hun website samsonite.nl om het gehele assortiment te bekijken.

Het is waar dat voordat je in een bedrijf investeert of iets koopt, je wilt weten of het bedrijf geloofwaardig is. Om te zien of ze betrouwbaar zijn, kun je deze reviews lezen.

Wat is Samsonite?

Samsonite is gespecialiseerd in bagage en maakt producten variërend van koffers voor grootschalige reizen tot kleine toilettassen en aktetassen. Het bedrijf is opgericht in Denver, Colorado in de VS.

Al meer dan 100 jaar blijft hun aandacht gericht op innovatie en ontwerp. Ze blijven pionieren met nieuwe manieren om problemen op te lossen om mensen te helpen gemakkelijker te reizen.

Ze geloven dat hun inzet voor duurzaamheid hand in hand gaat met hun passie voor innovatie om de toekomst te verbeteren.

Ze bieden verschillende producten en stijlen die passen bij de reizen en stappen in het leven van mensen – of dat nu een wereldreis is, boodschappen doen of woon-werkverkeer in een stad.

Ze gebruiken hun productiefaciliteiten in Europa, wat de afstand om producten te verzenden verkleint en ervoor zorgt dat ze van kwaliteit zijn.

Producten en diensten van Samsonite

De collecties van Samsonite zijn als volgt:

  • Harde koffers
  • Zachte koffers
  • Heritage
  • Lifestyle

Samsonite biedt gratis verzending vanaf 100 euro. Je kunt veilig betalen doordat Samsonite gebruik maakt van een SSL-systeem.

Express levering

: 1 á 2 dagen in huis.

Standaard levering

: 2 á 3 dagen in huis.

Afhalen bij een

UPS-punt: 2 á 3 dagen.

Samsonite levert van maandag tot en met vrijdag – en niet op feestdagen.

Samsonite retour- en garantiebeleid

Je kunt je producten 14 dagen na ontvangst nog terugsturen. Maar alleen als het product nog intact is, alles nog bevat (accessoires, etiketten, gebruiksaanwijzing en garantie) en in originele verpakking zit.

Om je product te retourneren, moet je het retourformulier op hun website invullen. Dan zal er binnen 3 tot 5 dagen een retournummer en verdere instructies naar je verstuurd worden.

Garantie

Als er een probleem is met een Samsonite product, en het is te wijten aan fabricagefouten: zullen zij het repareren of vervangen, zolang je de garantie hebt gekocht.

De periode en de aanduiding van het product waarop de garantie van toepassing is, kun je vinden in je garantiedocumentatie, of op hun website.

Onderdelen, aansluitingen, kabels en adapters vallen niet onder onze garantie.

Ze dekken alleen fabricagefouten en geen schade veroorzaakt door onjuist of onredelijk gebruik, verwaarlozing, ongelukken of blootstelling aan extreme omstandigheden.

Klantenservice van Samsonite

De openingstijden verschillen voor de winkels door heel Nederland. De klantenservice van Samsonite is open van 8:00 tot en met 18:00 van maandag tot en met vrijdag en op zaterdag van 9:00 tot en met 13:00.

Je kunt een contactformulier invullen of hun klantenservice nummer bellen.

Telefoonnummer

: 031 266 0620

Instagram

: https://www.instagram.com/mysamsonite/?hl=en

Twitter

: https://twitter.com/mysamsonite

Facebook

: https://www.facebook.com/SamsoniteRoermond/

Reviews en ervaringen met Samsonite

Heb je onlangs iets bij deze winkel of iets online besteld? Beviel de service je? Zou je het andere mensen aanraden? Deel je ervaring om anderen te helpen de juiste keuze te maken bij de aankoop. Als je nog niets gekocht hebt, dan kun je hier de beoordelingen over Samsonite vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review