Salontopper

Alle reviews

Salontopper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Salontopper

Niets voelt zo prettig aan als schoongewassen, goedverzorgd haar, een stralende huid of pas gelakte nagels. Maar niet altijd heb je zin en tijd om een salon binnen te stappen. Bij Salontopper kan je daarom jouw haar-, lichaams- en huidproducten online bestellen. Ben je zelf een kapper of kapster? Dan kan jij bij Salontopper ook terecht voor diverse tools en salonbenodigdheden.

Uiteraard wil je wel zeker zijn van je zaak, voordat je online salonproducten koopt. Zeker als je jouw eigen salon aan het inrichten of uitbreiden bent en je naar salonproducten in grotere hoeveelheden op zoek bent. Via ReviewsBird.nl kunt u nagaan wat andere klanten vonden van de kwaliteit en service van diverse bedrijven die salonproductenaanbieden. Dit zal bijdragen aan uw keuze en zal ervoor zorgen dat u niet teleurgesteld raakt in uw aankoop.

Over Salontopper
Salontopper
is een e-commerce bedrijf, dat zich richt op haar- en beautyproducten. Het bedrijf ontstond vanuit het inkopen en verkopen van verschillende haarproducten, vanuit een zolderkamer, en groeide uit tot marktleider binnen de beautybranche. Salontopper, bestaande uit meer dan 40 medewerkers, maakt deel uit van Trading Toppers, een bedrijf dat zich richt op verschillende nichemarkten in de e-retail.

Producten en diensten van Salontopper
Bij Salontopper wordt er continu gewerkt aan uitbreiding van het productassortiment en wordt er ingespeeld op de vraag en behoefte van de klant. Daarnaast staan eerlijkheid in de prijs-kwaliteitsverhouding en openheid centraal. Ook is het mogelijk om in de TEASE by Salontopper salon de producten te ervaren en adviezen in te winnen.

Het is belangrijk om je stylingproducten af te stemmen. Salontopper biedt haar klanten diverse verzorgings-, stylings- en kleuringsproducten voor het haar, afgestemd op elk haartype. Ook zijn er beautyproducten voor bijvoorbeeld het gezicht en de nagels te vinden bij deze onlineshop. Men kan bij Salontopper verder terecht voor verzorgingsproducten voor lichaam en huid en tools voor tijdens het stijlen, drogen en trimmen. Kappers en kapsters komen bij Salontopper ook aan hun trekken voor wat betreft salonbenodigdheden, zoals saloninterieur.

Op zoek naar advies of informatie over de producten van Salontopper? Dat vind je via hun website en blogs of tutorials op hun sociale mediakanalen, zoals YouTube en Instagram. Verder is de klantenservice zowel via e-mail, whatsapp, facebook of telefonisch bereikbaar van maandag – vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op de zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Heb je je vergist of ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kan je ook binnen 14 dagen na aankoop jouw bestelling herroepen, je krijgt dan het volledige orderbedrag evenals de verzendkosten terug.

Complimenten, klachten en tips voor Salontopper
Heb je al ervaring met Salontopper en wil je dit delen met anderen? Plaats dan jouw review over hun producten of diensten op ReviewsBird.nl. Doordat anderen jouw complimenten of juist jouw klachten lezen, kunnen zij inzicht verkrijgen in de kwaliteit en dienstverlening van het bedrijf. Schroom dus niet om anderen te laten weten hoe je het persoonlijk advies hebt ervaren of als jouw gekozen verzorgingsproduct inderdaad het gewenste effect had op jouw gezicht of huid.