Salontopper

Alle reviews

Salontopper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Salontopper

Niets voelt zo prettig aan als schoongewassen, goedverzorgd haar, een stralende huid of pas gelakte nagels. Maar niet altijd heb je zin en tijd om een salon binnen te stappen. Bij Salontopper kan je daarom jouw haar-, lichaams- en huidproducten online bestellen. Ben je zelf een kapper of kapster? Dan kan jij bij Salontopper ook terecht voor diverse tools en salonbenodigdheden.

Uiteraard wil je wel zeker zijn van je zaak, voordat je online salonproducten koopt. Zeker als je jouw eigen salon aan het inrichten of uitbreiden bent en je naar salonproducten in grotere hoeveelheden op zoek bent. Via ReviewsBird.nl kunt u nagaan wat andere klanten vonden van de kwaliteit en service van diverse bedrijven die salonproductenaanbieden. Dit zal bijdragen aan uw keuze en zal ervoor zorgen dat u niet teleurgesteld raakt in uw aankoop.

Over Salontopper
Salontopper
is een e-commerce bedrijf, dat zich richt op haar- en beautyproducten. Het bedrijf ontstond vanuit het inkopen en verkopen van verschillende haarproducten, vanuit een zolderkamer, en groeide uit tot marktleider binnen de beautybranche. Salontopper, bestaande uit meer dan 40 medewerkers, maakt deel uit van Trading Toppers, een bedrijf dat zich richt op verschillende nichemarkten in de e-retail.

Producten en diensten van Salontopper
Bij Salontopper wordt er continu gewerkt aan uitbreiding van het productassortiment en wordt er ingespeeld op de vraag en behoefte van de klant. Daarnaast staan eerlijkheid in de prijs-kwaliteitsverhouding en openheid centraal. Ook is het mogelijk om in de TEASE by Salontopper salon de producten te ervaren en adviezen in te winnen.

Het is belangrijk om je stylingproducten af te stemmen. Salontopper biedt haar klanten diverse verzorgings-, stylings- en kleuringsproducten voor het haar, afgestemd op elk haartype. Ook zijn er beautyproducten voor bijvoorbeeld het gezicht en de nagels te vinden bij deze onlineshop. Men kan bij Salontopper verder terecht voor verzorgingsproducten voor lichaam en huid en tools voor tijdens het stijlen, drogen en trimmen. Kappers en kapsters komen bij Salontopper ook aan hun trekken voor wat betreft salonbenodigdheden, zoals saloninterieur.

Op zoek naar advies of informatie over de producten van Salontopper? Dat vind je via hun website en blogs of tutorials op hun sociale mediakanalen, zoals YouTube en Instagram. Verder is de klantenservice zowel via e-mail, whatsapp, facebook of telefonisch bereikbaar van maandag – vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en op de zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Heb je je vergist of ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kan je ook binnen 14 dagen na aankoop jouw bestelling herroepen, je krijgt dan het volledige orderbedrag evenals de verzendkosten terug.

Complimenten, klachten en tips voor Salontopper
Heb je al ervaring met Salontopper en wil je dit delen met anderen? Plaats dan jouw review over hun producten of diensten op ReviewsBird.nl. Doordat anderen jouw complimenten of juist jouw klachten lezen, kunnen zij inzicht verkrijgen in de kwaliteit en dienstverlening van het bedrijf. Schroom dus niet om anderen te laten weten hoe je het persoonlijk advies hebt ervaren of als jouw gekozen verzorgingsproduct inderdaad het gewenste effect had op jouw gezicht of huid.