SACKit

Alle reviews

SACKit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

SACKit

Als je online op zoek ben naar de mooie meubels en decoraties dan raak je al snel de weg kwijt tussen de ontelbare online shops die meubels en interieur accessoires te bieden hebben. Wil je een goed doordachte keuze maken waarbij je kiest voor een betrouwbare leverancier? Lees dan eerst de reviews van consumenten op onze website. Op die manier kom je alles te weten over kwaliteit, betrouwbaarheid en de manier waarop een online meubelwinkel met klanten omgaat. Je vindt op onze site reviews van verschillende bedrijven waarvan SACKit uit Denemarken er een is. Door de commentaren en klachten van andere klanten te lezen kom je er snel achter of het bestellen van meubels bij deze buitenlandse onderneming zonder problemen te doen is.

De producten van SACKit

SACKit is in 2012 in Denemarken opgericht en verkoopt functionele lifestyleproducten. Daarom kun je er terecht voor een SACKit zitzakmaar bijvoorbeeld ook voor luidsprekers zoals de SACKit woofit go x bluetooth luidspreker. Het bedrijf verkoopt producten die bij een modern en actief leven horen en beperkt zich zoals je al ziet niet tot slechts een productcategorie. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk van je tuin of terras genieten in een SACKit hangmat terwijl je met je SACKit rock 100 earbuds luistert naar je favoriete muziek of een audioboek en dat allemaal terwijl je mobiele telefoon binnen wordt opgeladen door de Sackit chargeit wireless charger. Voor in huis kun je kiezen voor een SACKit zitzak, SACKit Cobana lounge chair of poef zodat je ook als de zon niet schijnt heerlijk kunt ontspannen. Om extra sfeer te creëren kun je dan ook nog de SACKit oil lamp bestellen.

Bestellen, betalen en bezorgen bij SACKit

De SACKit poef of SACKit hangmat die je online bestelt kun je op veilige manieren betalen. Het bedrijf accepteert namelijk betalingen via iDEAL en PayPal. Zelfs achter betalen met Klarna behoort tot de mogelijkheden. Heb je vragen over bestellingen of wil je een klacht indienen? De klantenservice is schriftelijk en telefonisch op werkdagen bereikbaar. Ook kun je live chatten als je bijvoorbeeld wilt weten hoe je producten naar Sackit retour kunt sturen. Tijdens het bestellen van de Sackit producten die je wilt hebben staat duidelijk vermeld hoeveel verzendkosten je moet betalen en wanneer je jouw bestelling bij je thuis kunt verwachten. Om producten die je niet wilt hebben te retourneren krijg je 30 dagen de tijd.

Reviews en commentaren over SACKit

Wil je als klant jouw beoordeling geven over deze online shop en de producten die er verkocht worden? Dan kun je op onze website terecht. Je kunt jouw SACKit Moveit review of recensie over een SACKit zitzak of poef zonder moeite op onze website plaatsen. Op die manier kunnen we met elkaar laten zien wat jullie als klanten vinden van de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van deze internationale webshop. Met jouw beoordeling en ervaring kun je in een paar woorden aangeven wat de plus- en minpunten zijn van het bestellen van lifestyleproducten bij deze online meubelwinkel.