Refurbished

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Refurbished

Refurbished, ook wel de aanbieder van refurbished producten te noemen. Het lezen van reviews kan een potentiële klant overhalen om inderdaad het product aan te schaffen dat aangeboden wordt. Het is daarom belangrijk dat er positieve of negatieve reviews worden gedeeld. Toekomstige klanten kunnen op basis van de informatie uit deze reviews of beoordelingen, beslissen of ze klant willen worden of niet. Zo kan een goede review ervoor zorgen dat iemand wél een product van refurbished aanschaft.

Refurbished

Refurbished is een online winkel waar refurbished producten worden aangeboden. Merken kunnen hier hun refurbished producten aanbieden, waar de consument het vervolgens kan aanschaffen. De producten die aangeboden worden zijn geselecteerd op gebied van kwaliteit, gradering en aftersales.

De missie van Refurbished is samen met de consument het verschil maken. Dit in de vorm van duurzaamheid binnen de maatschappij. Door bij te dragen aan een circulaire samenleving en refurbished producten niet weg te gooien wordt hier invulling aangegeven. Het doel van Refurbished is hierbij ook gericht op het goede initiatief van de consument zelf.

Product en service van de Refurbished

Op Refurbished zijn diverse elektronische producten te vinden die een tweede leven verdienen. De hoofdcategorieën die gemaakt worden zijn: iPhone, iPad, MacBook, iMac, Apple Watch, Samsung en accessoires. Onder accessoires worden screenprotectors, hoesjes, oortjes en diverse kabels en laders bedoeld.

Refurbished werkt op dezelfde manier als een andere reguliere webshop, zo kan de bezoeker via de menu balk en met het aanvinken van verschillende voorkeuren het juiste product vinden. Verder staat Refurbished voor de dienst die luidt: vandaag besteld is morgen in huis. De verzending is gratis en de producten beschikken over een garantie.

Daarnaast is er een optie om verschillende producten met elkaar te vergelijken. Op de website kan de bezoeker over welke producten getwijfeld wordt, waarna deze met elkaar vergeleken worden. De producten worden hierbij naast elkaar weergegeven. Onder het product is een samenvatting te lezen, zijn alle productgegevens naast elkaar zichtbaar en kan er doorgelinkt worden naar producten die hierop lijken.

Complimenten, klachten en tips voor Refurbished

Het geven van complimenten over Refurbished kan via onze website. Klachten of vragen kunnen doorgestuurd worden via de service pagina van de website. Hier kan het contactformulier ingevuld worden of bellen en mailen naar de klantenservice. Het mailadres wat hiervoor gebruikt wordt is klantenservice@refurbished.nl. Het delen van beoordelingen en reviews heeft voor nieuwe klanten een enorm grote waarde. Het is daarom dus belangrijk dat als iemand bekend is met de website, ook echt een review zal plaatsen of ervaringen deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Dogan 1 jaar geleden
9.5
Ik heb onlangs een iPhone gekocht bij Refurbished en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van hun producten. De kwaliteit is verbazingwekkend goed en het voelt alsof ik een nieuwe...

Alle reviews ( 1 )

Eerste Aankoop Ervaring bij Refurbished.nl

Ik heb onlangs een iPhone gekocht bij Refurbished en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van hun producten. De kwaliteit is verbazingwekkend goed en het voelt alsof ik een nieuwe telefoon heb gekregen! Bovendien was het hele aankoopproces erg soepel, en had ik mijn telefoon snel in huis. Het feit dat ze 3 jaar garantie bieden op hun refurbished Apple producten maakte me ook veel minder nerveus over mijn aankoop. Over het algemeen ben ik dus heel blij met mijn ervaring bij Refurbished en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige refurbisched Apple-producten.

D
Dogan 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!