Ray-Ban

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ray-Ban

Niks is vervelender dan een verblindende zon, op dit tegen te gaan hebben wij niet alleen een handig stukje technologie, maar ook een stijlvol product ontworpen: zonnebrillen. Terwijl je opzoek bent gegaan naar de perfecte zonnebril ben je wellicht wel eens bij Ray-Ban terecht gekomen. Ray-Ban is een fabrikant van zonnebrillen.

Alleen weet je eigenlijk wel of Ray-Ban aan bepaalde eisen kan voldoen? Hoe zit het met de kwaliteit die ze leveren? Hoe goed is de klantenservice van Ray-Ban? Hoe ervaren wordt de klantvriendelijkheid ervaren? Wat voor ervaringen hebben consumenten die eerder iets bij hun hebben gekocht? Dit zijn allemaal vragen die een belangrijke rol kunnen spelen bij jouw bestelproces bij Ray-Ban. Daarom kan je op onze website reviews en beoordelingen lezen, van consumenten die jou zijn voorgegaan.

Over Ray-Ban

Ray-Ban is een fabrikant van zonnebrillen, de geschiedenis van het bedrijf begon in 1936. In dat jaar werd door de Amerikaanse luchtmacht verzorgd om zonnebrillen voor piloten te ontwerpen. In 1937 werd door Bausch + Lomb het bedrijf Ray-Ban opgericht, om dit verzoek te voltooien. Om die exacte reden introduceerde zij het ‘Aviator-model’ in 1937, dit zonnebril model kan je vandaag de dag nog kopen.

Het bedrijf is in 1999 verkocht aan het Italiaanse brillen conglomeraat Luxottica Group voor ruim 640 miljoen dollar.

Producten en diensten Ray-Ban

Als je op de webshop van Ray-Ban terecht komt zijn er drie hoofdcategorieën aan producten namelijk: zonnebrillen, brillen en personaliseren. Bij de laatste is het mogelijk om (zonne)brillen te personaliseren, zoals de naam al deels verklapt. Daarnaast biedt het bedrijf ook nog een andere categorie aan producten aan, namelijk brillen op sterkte. Ook is er een aparte categorie voor aanbiedingen.

Eenmaal tevreden met je keuze? Dan kan je een van de volgende betaalmogelijkheden gebruiken om af te rekenen: Visa, Mastercard, PayPal, Klarna, Apple Pay en American Express. Na je bestelling krijg je een nummer waarmee het mogelijk is om je bestelling te volgen. Daarnaast krijg je bij retourneren een apart retourneringsnummer, waarmee je uiteraard een retournering kan volgen. Als je nog niet helemaal zeker bent over welk model het beste past biedt het bedrijf twee soorten gidsen gratis aan: een matengids en een gezichtsvorm-gids.

Contact

Niet tevreden met je bestelling of nog vragen voor Ray-Ban? Dan kan je op een van deze manieren contact opnemen. Bellen gaat naar het volgende nummer: 0800 0201419, alleen op werkdagen van 10:00-19:00. Daarnaast kan je op de site van Ray-Ban ook live chatten. Een e-mail sturen kan via de website, hierbij moet je wel enkel wat gegevens invullen.

Het bedrijf valt ook op een van de volgende diverse social media platformen te vinden: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn en Pinterest.

Reviews en beoordelingen

Wil je nog meer leren over Ray-Ban en soortgelijke bedrijven? Dan kan je bij ons reviews lezen van klanten die al eerder aankopen bij hun hebben gedaan. Ben je ontevreden of juist blij met Ray-Ban? Dan kan je jouw mening duidelijk maken op onze website, in de vorm van een review. Zo kan je andere potentiele klanten een beter inzicht bieden over hoe Ray-Ban nou echt ervaren wordt.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!