Raamdecoratieshop.nl

Alle reviews

Raamdecoratieshop.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Raamdecoratieshop.nl

Elk individu geeft zijn of haar huis een eigen tint. Andere geven een make-over door nieuwe vloermatten, weer anderen door een nieuwe set kussens, maar natuurlijk bestaan er anderen die door het decoreren van de ramen een ander sfeer in huis brengen. Bent u ook een gordijn liefhebber en van plan een nieuwe set aan te brengen? Bekijk dan gauw de site van ReviewsBird.nl, waar u terecht bent voor reviews die u handig kunt gebruiken bij het maken van uw keus voor gordijnspecialisten. Reviews geven een beeld over bedrijven zoals Raamdecoratieshop.nl.

Over Raamdecoratieshop.nl
Raamdecoratieshop.nl is een Nederlandse online shop, die zich al langer dan 35 jaren specialiseert in raamdecoratie. Het bedrijf heeft zich van een normale mobiele woninginrichter naar een moderne raamdecoratie shop uitgebreid over heel Nederland en België.

Producten en diensten van Raamdecoratieshop.nl
Raamdecoratieshop.nl is een online shop die zich specialiseert in verschillende gordijnsoorten en raamdecoratie. Raamdecoratieshop.nl biedt u een ruim assortiment aan mooie, maar vooral unieke raamdecoraties in verschillende categorieën, zoals plissé, duo rolgordijnen, duo rolgordijnstoffen, elektrische rolgordijnen, vouwgordijnen, top-down vouwgordijnen, shades, paneelgordijnen en jaloezieën (houten en aluminium). U kunt verder uw eigen keus maken uit uw materiaal zoals transparant, semi-transparant, verduisterend, screen voor binnen, vochtbestendig en smart elektrisch, maar ook gordijnen naar uw kleur. Ook bent u terecht voor de verschillende stofsoorten als standaard losse stof, verduisterd losse stof, fijne structuur losse stof en linnen structuur losse stof.

Raamdecoratieshop biedt haar klanten de volgende voordelen. Bij het online bestellen worden uw producten tot aan huis gratis geleverd binnen Nederland en België. U bent verder ook terecht voor voordelige prijzen en gordijnen die precies op maat worden gemaakt. Heeft u een eigen ideetje van hoe uw gordijn eruit mag zien, dan is dat ook geen probleem! Bij Raamdecoratieshop.nl kunt u langslopen in de showrooms met uw bestelling aan de Willem I straat 57 in weert. Zo weet u zeker, wanneer u kiest, of u de gepaste gordijnen heeft gepakt. U krijgt ten slotte 5 jaar garantie op uw bestelling.

Complimenten, klachten en tips voor Raamdecoratieshop.nl
Voor Raamdecoratieshop.nl is klanttevredenheid zeer belangrijk en ze hopen dagelijks op 100% geslaagde prestatie. Mocht het toch voorkomen dat u niet tevreden bent over het werk, heeft u vragen of wilt u iets veranderen? Dan mag u vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur op het telefoonnummer +31 (0)495-541011. Volg Raamdecoratieshop.nl op de volgende sites: Facebook, Pinterest, Twitter en YouTube. Verder is het betalen vrij makkelijk en veilig via iDEAL, Visa, Mastercard, Klarna en Iban overboeking.

Heeft u al gordijnen staan van Raamdecoratieshop.nl? Wat vindt u van de kwaliteit? Geven de gordijnen uw woning een ander tint? Bent u tevreden met de klantenservice van Raamdecoratieshop.nl? Laat uw mening weten door het te plaatsen in een review, die u op de site van ReviewsBird.nl kunt plaatsen. Wij van ReviewsBird.nl en toekomstige klanten van Raamdecoratieshop.nl stellen het op prijs dat u uw ervaring wilt delen. Het helpt andere klanten om een goede keus te maken.

Bent u benieuwd waar u anders nog geschikte gordijnen zou kunnen vinden om uw huis op te fleuren? Bekijk al onze meningen en beoordelingen op de site van ReviewsBird.nl.