PVC Vloeren

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

PVC Vloeren

Als je een nieuwe vloer in je woning of bedrijfspand wilt leggen dan kun je bekijken of een kunststofvloer van PVC iets voor jou is. Je kunt onder andere het aanbod bekijken dat webwinkel pvcvloeren.nl te bieden heeft. Mocht je deze online shop nog niet kennen dan kun je op onze website terecht om je te laten informeren door de reviews van consumenten. Zo kom je makkelijk te weten hoe andere klanten de winkel en producten van deze aanbieder waarderen en hoe goed die scoort vergeleken met concurrerende webshops.

Over Pvcvloeren.nl

Deze webwinkel vol met PVC vloeren maakt onderdeel uit van Braad Stoffering & Zonwering, een bedrijf dat gevestigd aan de Roomweg 11 in Tuk, in de gemeente Overijssel. Bovendien is deze online shop is lid van WebwinkelKeur, waardoor veilig winkelen in principe gewaarborgd is. Daarnaast zijn de pvcvloeren van dit bedrijf niet alleen online te bestellen, je kunt ze ook gaan bekijken in de showroom die tijdens winkeluren geopend is.

Pvcvloeren.nl contact

Voor vragen over producten uit het online assortiment of over openingstijden van de showroom kun je met een van de medewerkers bellen op telefoonnummer 0521 - 52 01 50. Op de site van het bedrijf staat ook een contactformulier voor klanten die schriftelijk contact willen opnemen met pvcvloeren.nl

De producten en diensten van Pvc vloeren

Deze aanbieder biedt een groot assortiment aan PVC vloeren gemaakt die leverbaar zijn in diverse kleuren. In deze productcategorie staan producten zoals houten pvc vloeren en vloeren met een honingraat. Wil je een vloer die past bij een moderne inrichting? Dan zijn de PVC vloeren met betonlook wellicht iets wat je zoekt. Daarnaast worden er door deze aanbieder speciale click & plak PVC verkocht die volgens het bedrijf makkelijk te leggen zijn. Om een vloer van pvc op de juiste manier te leggen zijn vaak accessoires nodig zoals plinten, lijm, primer en egalisatiemateriaal. Al deze producten vind je terug in de categorie Toebehoren.

Pvcvloeren.nl legservice

Zodra je besloten hebt om een pvc vloer van deze aanbieder te bestellen kun je er natuurlijk voor kiezen om die zelf te monteren. Je kunt echter snel een fout maken en om de kans op problemen met de bestelde vloeren te voorkomen biedt pvcvloeren.nl een legservice. Laat daarom de PVC vloeren leggen door een van de legpartners van het bedrijf, dat kan al vanaf € 15,00 per vierkante meter.

PVC vloeren nadelen?

Wat zijn de nadelen van het leggen van een PVC vloer? Zelfs als je een vloer van dit materiaal door een expert laat installeren kunnen er achter af problemen ontstaan. Het is daarom verstandig om eerst meningen en recensies van andere klanten te bekijken. Je kunt bijvoorbeeld de diverse nadelen die bij Radar over pvc vloeren gemeld zijn bekijken of even de tijd nemen om de pvcvloeren.nl reviews op onze website te lezen. Daarnaast kun je ook in de community van de consumentenbond terecht als je meer wilt weten over pvc vloeren.

Reviews en ervaringen met Pvcvloeren.nl

Heb jij ervaring met de producten en legservice van deze aanbieder? Wacht dan niet langer en publiceer jouw beoordeling op onze website zodat andere klanten hem kunnen lezen. Jij kunt met jouw pvcvloeren.nl review precies aangeven waarom je tevreden of ontevreden bent met de kwaliteit en de verleende service. Door het toevoegen van een maximaal aantal van vijf sterren aan jouw recensie over pvcvloeren.nl kun je bovendien heel makkelijk laten zien hoe goed het bedrijf in jouw ogen scoort.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review