Camera-Tweedehands

Alle reviews

Camera-Tweedehands

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Camera-Tweedehands

Je hebt de reviewpagina van Camera-Tweedehands gevonden. Of je nu op zoek bent naar de ervaring van anderen of jouw review wil achterlaten, je bent hier aan het juiste adres. Deel jouw ervaring met ons als je ooit een tweedehands camera of lens bij deze (online) winkel hebt gekocht. We zijn heel benieuwd.

Camera-Tweedehands is een winkel waar je tweedehands camera’s en lenzen kunt kopen. Alle producten worden eerst door de medewerkers gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Er zit altijd 6 tot 24 maanden garantie op de producten.

Zonder jouw ervaring is het lastig om te bepalen of dit bedrijf betrouwbaar is en goede service levert. Jouw mening is nuttig voor anderen om te bepalen of dit bedrijf echt de service en kwaliteit levert die ze naar eigen zeggen bieden. 

Over Camera-Tweedehands
Camera-Tweedehands is een winkel voor tweedehands fotoapparatuur. Je kunt hun producten online aanschaffen of in de winkel in Waardenburg. De belangrijkste reden om hier je apparatuur te kopen is volgens  Camera-Tweedehands omdat ze altijd garantie bieden, zelf productfoto’s maken, je kunt kiezen voor kopen of ruilen, en ze naar eigen zeggen snel leveren.

Alle producten die bij  Camera-Tweedehands binnenkomen worden door een specialist gecontroleerd een schoongemaakt. Afhankelijk van de staat van de camera of lens krijg je daarna 6 tot 12 maanden garantie. Volgens  Camera-Tweedehands zullen ze eerlijk zijn over eventuele gebruikersschade en die ook laten zien in de productfoto’s die ze zelf maken. 

Camera-Tweedehands ontvangt zijn tweedehands camera's voornamelijk van particulieren. Als klant kun je hier dus niet alleen terecht om je foto-apparatuur te kopen, maar ook om die te verkopen of in te ruilen voor andere apparatuur uit de webshop.

Producten en diensten van Camera-Tweedehands
Bij Camera-Tweedehands kun je tweedehands foto-apparatuur kopen. Het gaat hierbij om spiegelreflexcamera's, lenzen, flitsers, statieven en andere toebehoren. Alle producten worden geïnspecteerd en schoon gemaakt voordat ze te koop worden aangeboden. Als je een complete camera koopt is de kans groot dat de verzending binnen Nederland gratis is. 

Om de juiste camera te vinden kun je op de website zoeken en vergelijken. Om duidelijkheid te creëren over de staat van het apparaat wordt bij elk product aangegeven of het gebruikersschade heeft en hoe de staat van het apparaat is. De productfoto's maken ze zelf zodat je een duidelijk beeld krijgt van het product. 

Als je een spiegelreflexcamera bestelt wordt die altijd geleverd met een lader en accu tenzij vermeld staat dat die niet inbegrepen is. Producten worden zoveel mogelijk dezelfde dag nog verstuurd en zijn binnen 1 a 3 werkdagen in huis. Je kunt je artikelen altijd binnen 14 dagen nog retourneren ongeacht de reden. 

Ervaringen, klachten en tips over  Camera-Tweedehands
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met deze winkel. Deel jouw review met ons zodat anderen erachter kunnen komen wat de voor- en nadelen zijn van het kopen van camera-apparatuur bij deze tweedehands winkel. Wat vond je bijvoorbeeld van der service en kwaliteit die geleverd werd? We zijn heel benieuwd naar die ervaring en andere opmerkingen die van nut kunnen zij voor anderen.