Camera-Tweedehands

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7
100.0% zou hier weer kopen

Camera-Tweedehands

Je hebt de reviewpagina van Camera-Tweedehands gevonden. Of je nu op zoek bent naar de ervaring van anderen of jouw review wil achterlaten, je bent hier aan het juiste adres. Deel jouw ervaring met ons als je ooit een tweedehands camera of lens bij deze (online) winkel hebt gekocht. We zijn heel benieuwd.

Camera-Tweedehands is een winkel waar je tweedehands camera’s en lenzen kunt kopen. Alle producten worden eerst door de medewerkers gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Er zit altijd 6 tot 24 maanden garantie op de producten.

Zonder jouw ervaring is het lastig om te bepalen of dit bedrijf betrouwbaar is en goede service levert. Jouw mening is nuttig voor anderen om te bepalen of dit bedrijf echt de service en kwaliteit levert die ze naar eigen zeggen bieden.

Over Camera-Tweedehands
Camera-Tweedehands is een winkel voor tweedehands fotoapparatuur. Je kunt hun producten online aanschaffen of in de winkel in Waardenburg. De belangrijkste reden om hier je apparatuur te kopen is volgens Camera-Tweedehands omdat ze altijd garantie bieden, zelf productfoto’s maken, je kunt kiezen voor kopen of ruilen, en ze naar eigen zeggen snel leveren.

Alle producten die bij Camera-Tweedehands binnenkomen worden door een specialist gecontroleerd een schoongemaakt. Afhankelijk van de staat van de camera of lens krijg je daarna 6 tot 12 maanden garantie. Volgens Camera-Tweedehands zullen ze eerlijk zijn over eventuele gebruikersschade en die ook laten zien in de productfoto’s die ze zelf maken.

Camera-Tweedehands ontvangt zijn tweedehands camera's voornamelijk van particulieren. Als klant kun je hier dus niet alleen terecht om je foto-apparatuur te kopen, maar ook om die te verkopen of in te ruilen voor andere apparatuur uit de webshop.

Producten en diensten van Camera-Tweedehands
Bij Camera-Tweedehands kun je tweedehands foto-apparatuur kopen. Het gaat hierbij om spiegelreflexcamera's, lenzen, flitsers, statieven en andere toebehoren. Alle producten worden geïnspecteerd en schoon gemaakt voordat ze te koop worden aangeboden. Als je een complete camera koopt is de kans groot dat de verzending binnen Nederland gratis is.

Om de juiste camera te vinden kun je op de website zoeken en vergelijken. Om duidelijkheid te creëren over de staat van het apparaat wordt bij elk product aangegeven of het gebruikersschade heeft en hoe de staat van het apparaat is. De productfoto's maken ze zelf zodat je een duidelijk beeld krijgt van het product.

Als je een spiegelreflexcamera bestelt wordt die altijd geleverd met een lader en accu tenzij vermeld staat dat die niet inbegrepen is. Producten worden zoveel mogelijk dezelfde dag nog verstuurd en zijn binnen 1 a 3 werkdagen in huis. Je kunt je artikelen altijd binnen 14 dagen nog retourneren ongeacht de reden.

Ervaringen, klachten en tips over Camera-Tweedehands
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met deze winkel. Deel jouw review met ons zodat anderen erachter kunnen komen wat de voor- en nadelen zijn van het kopen van camera-apparatuur bij deze tweedehands winkel. Wat vond je bijvoorbeeld van der service en kwaliteit die geleverd werd? We zijn heel benieuwd naar die ervaring en andere opmerkingen die van nut kunnen zij voor anderen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van de Greef 1 jaar geleden
7
Ik heb onlangs mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht bij Camera-Tweedehands en ik ben zeer tevreden over de service die zij bieden. Het assortiment van tweedehands camera's en lenzen is en...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekende service en garantie - Geweldige selectie occasions at Camara Tweedehands

Ik heb onlangs mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht bij Camera-Tweedehands en ik ben zeer tevreden over de service die zij bieden. Het assortiment van tweedehands camera's en lenzen is enorm, waardoor ik veel keuze had. Daarnaast was het personeel erg behulpzaam bij het geven van advies en het beantwoorden van al mijn vragen. Wat mij ook aansprak aan Camera-Tweedehands was de garantieperiode van 12 maanden op alle producten, wat mij een veiliger gevoel gaf om hier mijn aankoop te doen. Ik kon dus met een gerust hart investeren in deze hobby zonder me zorgen te maken over mankementen of defecte onderdelen. Bovendien boden ze ook inkoop & inruil mogelijkheden aan waarvan ik uiteindelijk gebruik heb gemaakt nadat ik besloot om naar een nieuwere camera model upgraden. Al met al ben ik zeer blij dat ik voor Camera-Tweedehands heb gekozen voor mijn eerste DSLR-camera-ervaring en zou hen zeker aanraden als plek om jouw volgende fotografische avontuur voort te zetten!

v
van de Greef 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!