Luxplus

Alle reviews

Luxplus

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Luxplus

Ben je lid van Luxplus, of heb je hier wel eens wat gekocht dan zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring. Voor mensen anderen is het lastig om in te schatten of dit bedrijf betrouwbaar is en de kwaliteit en korting levert die ze beloven. Jouw ervaring kan hier verandering in brengen. 

Luxplus is een online winkel waar je producten kunt bestellen op het gebied van beauty, persoonlijke verzorging en het huishouden. Iedereen kan een bestelling plaatsen maar leden krijgen een korting die op kan lopen tot 80%.

Vertel ons wat je ervaring is zodat anderen een goed beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Niemand wil zijn geld uitgeven aan een onbetrouwbaar bedrijf, daarom is jouw ervaring belangrijk om te bepalen of je zonder zorgen een bestelling kan plaatsen bij deze onderneming.

Over Luxplus
Luxplus werd in 2013 opgericht in Denemarken en is sindsdien beschikbaar voor mensen in Zweden, Finland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Doordat ze groot inkopen zonder tussenpersonen is het mogelijk om de artikelen met een korting aan te bieden. Om gebruik te maken van de korting moet je lid worden. De eerste maand is gratis zodat mensen een goed idee krijgen van de opties en artikelen in het assortiment. 

Omdat ze zelf inkopen bij de fabrikanten en geen gebruik maken van tussenpersonen denken ze zeker te weten dat alle artikelen in orde zijn en van goede kwaliteit zijn. Mochten artikelen toch niet aan de eisen voldoen dan kun je artikelen binnen 90 dagen weer retourneren. Luxplus zet zich niet alleen in voor zijn klanten, maar ook voor de wereld. Ze ondersteunen Unicef en het Wereld Natuurfonds. Een klein deel van het bedrag van jouw aankopen gaat naar deze projecten. 

Als lid van Luxplus krijg je korting op meer dan 1000 producten. Bovendien krijg je meer korting voor grotere bestellingen. Afgezien daarvan kun je ook nog bonuscash verdienen voor extra korting op je volgende aankoop. 

Producten en diensten van Luxplus
Bij Luxplus kun je artikelen kopen op het gebied van beauty, schoonmaak en persoonlijke verzorging. Het assortiment bestaat uit duizenden producten van bekende merken zoals Essie, Dove, Redken, Gilette en Rexona. Koop een luchtje, een shampoo voor je krullen, een chocoladereep of een vrolijke kleur nagellak, het is allemaal mogelijk.

Ga naar de website voor een overzicht van de producten. Je kunt hier zoeken op producten voor dames, heren, kinderen of luxliving. Die laatste categorie bestaat uit producten zoals voeding, decoratie, telefoonhoesjes en schoonmaakmiddel.

Als je jouw producten hebt gevonden kun je ze online bestellen. Dat is zowel mogelijk als lid of als bezoeker, maar als bezoeker heb je geen recht op de korting. Als je lid bent wordt je bestelling gratis bezorgd met PostNL. Je ontvangt je pakket binnen 1 a 4 werkdagen na bestelling ongeacht of je door de week of in het weekend hebt bestelt. 

Ervaringen, klachten en tips over Luxplus
Laat ons weten wat jouw ervaring is met deze aanbieder van persoonlijke producten. Omdat dit concept vrij onbekend is weten veel mensen niet of deze service geschikt is voor hun. Deel jouw review zodat anderen een goed beeld krijgen van deze winkel.