Bonprix reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Bonprix

Bonprix, officieel ook wel Bonprix Handelsgesellschaft mbH, is een distributeur van mode die gespecialiseerd is in catalogusverkoop. Het bedrijf is gevestigd in de Duitse stad Hamburg en maakt onderdeel uit van de Otto Group. Bonprix biedt een ruim assortiment aan kleding, woontextielstoffen, kleinmeubelen en accessoires. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bonprix lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag precies weet waar u aan toe bent.

Over Bonprix

Bonprix werd als bedrijf opgericht in 1986 door Hans-Joachim Mundt en Michael Newe. In 1988 trad het derde lid van het oorspronkelijke raad van bestuur, Josef Teeken, toe. In 1989 werd de verkoopdrempel van een miljoen Duitse mark bereikt. De eerste catalogus, die een paar weken na de oprichting van het bedrijf werd uitgebracht was 32 pagina's lang, even ter vergelijking: vanaf 2015 telt de catalogus zo'n twee honderd pagina's. Vanaf 1991 begon het bedrijf met een expansiestrategie naar andere Europese landen. Sinds 1997 biedt het bedrijf de verkoop van zijn producten via internet aan. In 2011 werd meer dan vijftig procent van de bestellingen geplaatst via de online winkel, in Duitsland heeft Bonprix nog een tiental fysieke winkels.

Producten en diensten van Bonprix

De grootste passie en missie van Bonprix is om hun klanten wereldwijd met fashion te inspireren. En dat schijnt te werken, want vandaag de dag is Bonprix een internationaal modebedrijf (met het hoofdkantoor in Hamburg). Het bedrijf probeert te kijken naar de nieuwste trends en deze te vertalen naar inspirerende mode voor allerlei gelegenheden en stijlen, en dat in vele maten. Het bedrijf heeft vijf eigen labels en brengt maandelijks een nieuwe collectie uit. Ze opereren online, via hun catalogus en in de Duitse fysieke winkels.

Ook internationaal timmert het bedrijf aardig aan de weg. Het bedrijf is namelijk ondertussen te vinden in zo'n dertig landen in Europa, Rusland en in Noord- en Zuid-Amerika. Daarmee is Bonprix een van de grootste bedrijven binnen hun moedermaatschappij: de Otto Group. Dit succes is te wijten aan hun bijna vier duizend medewerkers wereldwijd en natuurlijk aan hun vele klanten. Heeft u nou een klacht over Bonprix of wilt u contact opnemen met het bedrijf? Al hun contactgegevens staan vermeld op hun eigen website.

Aanbevelingen, klachten en tips over Bonprix

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Bonprix? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Bonprix op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Bonprix vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Bonprix of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Bonprix nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review