YourSurprise

Alle reviews

YourSurprise

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo tankpas.nl
tankpas.nl

Als ZZP-er of kleine ondernemer heb je vast wel eens gehoord van een tankpas. Deze pas kan heel handig zijn maar je wil hem wel via het juiste bedr...

Logo iBOOD.com
iBOOD.com

IBOOD.com is zo’n webshop waar eigenlijk alles wel op aangeboden wordt. Tuinkussens, opbergboxen, grasmaaiers sportsokken, en heel, heel veel...

Logo ReBuy
ReBuy

ReBuy is een Europese marktleider op het gebied van refurbished elektronica. Sinds juni van het jaar 2017 is het ook voor Nederlanders mogelijk om ...

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

YourSurprise

Soms kan het lastig zijn om een persoonlijk cadeau voor iemand te bedenken. Misschien kan het bedrijf YourSurprise jou hier dan wel bij helpen. YourSurprise biedt veel verschillende producten aan waaraan jij een persoonlijke tint kan geven, zodat jij iemand met een origineel cadeau kunt verrassen.

Maar hoe weet je of een bedrijf zoals YourSurpise betrouwbaar is? En hoe weet je of het bedrijf haar garanties nakomt, de verwachte service biedt en hoe lang het duurt voordat jouw persoonlijke cadeau wordt geleverd? Om op al deze vragen een antwoord te kunnen geven, is het handig om de reviews over YourSurprise te lezen op ReviewsBird. Door het lezen van ervaringen van mensen die eerder hebben geshopt bij YourSurprise, kan je een doordachte keuze maken over of het bedrijf bij jou past.

Over YourSurprise
Het bedrijf YourSurprise maakt persoonlijke cadeausvoor zowel particulieren als zakelijke klanten. Op de website van YourSurprise zijn meer dan 1500 cadeaus te vinden die je zelf kunt ontwerpen. Het bedrijf werkt met verschillende categorieën van cadeaus voor man, vrouw, opa, oma, baby en nog veel meer.

Het bedrijf is in 2005 gestart met de verkoop van gepersonaliseerde cadeaus en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 150 medewerkers. De missie van YourSurprise is om telkens de verwachtingen van de klant te overtreffen. Dit doen zij door een snelle levering te garanderen en door het creëren van een groot assortiment van zelf te ontwikkelen cadeaus.

Producten en diensten YourSurprise
Op de website van YourSurprise vind je verschillende soorten cadeaus die je kunt aanpassen naar eigen wens. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld mokken en sleutelhangers aan, maar richt zich ook op onder andere kleding, sokken, sieraden, chocolade, speelgoed en boeken. Je kunt bijvoorbeeld een foto of persoonlijke boodschap toevoegen aan jouw uitgekozen cadeau.

Daarnaast maakt het bedrijf onderscheid tussen verschillende soorten cadeaumomenten, zoals kerst, verjaardagen, huwelijken en Valentijnsdag. Op die manier probeert het bedrijf een duidelijk overzicht te creëren voor de aangeboden producten. Ook werkt het bedrijf samen met verschillende merken. Voorbeelden zijn Milka, Nijntje, Dove en Zwitsal. Verder voorziet YourSurprise haar klanten van informatie over cadeaus via een blog. Zo gaat het bedrijf bijvoorbeeld per feestdag in op de verschillende soorten cadeaus die je dan kunt geven.

Het bedrijf stelt een snelle levertijd te garanderen. YourSurprise stuurt klanten ook een bevestiging wanneer zij iets hebben besteld, zodat zij op de hoogte kunnen blijven van het leveringsproces.

Contact YourSurprise
Het bedrijf YourSurprise heeft een eigen klantenservice waar klanten terecht kunnen voor vragen of opmerkingen. Het bedrijf biedt op de website een chat-functie aan waardoor klanten direct in contact kunnen komen met het bedrijf. Ook is YourSurprise bereikbaar via de e-mail op klantenservice@yoursurprise.nl. Je kan ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf via +31111712465. Voor de meer algemene vragen heeft het bedrijf op haar website ook een FAQ.

Ervaringen, beoordelingen en reviews over YourSurprise
Wanneer jij al eens hebt geshopt bij YourSurprise, willen wij graag jouw mening horen over het bedrijf. Jouw ervaring is belangrijk voor andere mensen die nog geen klant zijn bij YourSurprise, zodat zij de belangrijkste elementen van het bedrijf leren kennen en een goede keuze kunnen maken over of zij klant willen worden bij YouSurprise. Heb je nog geen ervaring met het bedrijf YourSurprise? Lees dan de reviews over het bedrijf op ReviewsBird. Op die manier kom je erachter of het bedrijf past bij jouw verwachtingen en hoe andere klanten de service van het bedrijf hebben ervaren.