Pixigo reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Pixigo

Met de technologie van vandaag wordt het maken van foto’s steeds belangrijker en gemakkelijker. Misschien dat je hier zelf ook regelmatig mee bezig bent, als hobby of wellicht op professioneel niveau. Daarvoor heb je dan wel al gauw nieuwe middelen nodig, tijdens je zoektocht naar een fotowinkel ben je wellicht wel eens bij Pixigo terecht gekomen. Pixigo is namelijk een bedrijf gespecialiseerd op het gebied van foto-apparatuur.

Alleen foto-apparatuur kan al snel behoorlijk prijzig worden, dus je wilt wel zeker weten dat je Pixigo kunt vertrouwen en op bepaalde wensen kunt rekenen. Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice, klantvriendelijkheid en met de kwaliteit van de producten van Pixigo? Wat voor ervaringen doen andere consumenten op die bij het bedrijf bestellen? Om antwoord te krijgen op dit soort vragen kun je op ons reviewplatform, reviews en beoordelingen lezen.

Wat is Pixigo

Pixigo is een Nederlandse fotowinkel, dat laat je al gauw denken aan allerlei foto gerelateerde apparatuur. Bij Pixigo gaat het echter om één fotowinkel voor je smartphone. Het maken van foto’s met je smartphone is tegenwoordig super eenvoudig, maar kan wel naar een nieuw niveau getild worden met de juiste producten. Daar is Pixigo voor bedoeld. Smartphone fotografie is simpelweg ''booming'' en voor goede redenen, het is nou eenmaal zeer simpel om met een apparaat dat je eigenlijk altijd mee hebt foto’s te maken. Het is de missie van Pixigo om je te ondersteunen en helpen nog mooiere foto’s met je smartphone te maken.

Producten en diensten Pixigo

Op de webshop van Pixigo bevinden verschillende categorieën aan foto-artikelen, zoals vermeld voornamelijk bedoeld voor smartphones. Hierbij moet je onder andere denken aan: Lenzen, Statieven, Microfoons en Verlichting. Ook verkopen ze extra hulpmiddelen zoals batterijen en hoesjes. Deze categorieën zijn vaak onderverdeeld in diverse subcategorieën. Ben je geïnteresseerd in een van deze type producten? Dan kan je je zoektocht nog specifieker maken door op bepaalde kenmerken te filteren, zoals: de prijs, voor welk merk het geschikt is (Apple, Samsung, etc.), merken en nog veel meer.

Verzendingen boven 40,- euro worden gratis verzonden binnen Nederland. Ligt het bedrag daar onder, dan zijn de verzendkosten 4,99 euro. Leveringen worden door verschillende ondernemingen gedaan. Daarnaast hebben ze ook een tabel voor de verwachte levertijden. Woon je in het buitenland? Dan hanteren ze een ander beleid voor de verzendkosten- en tijden, die uiteraard op de website kunnen worden gevonden. Betalingen kunnen worden gedaan met de volgende opties: iDEAL, PayPal, Bancontact, Spraypay en Afterpay.

Contact

Als je contact op wilt nemen met ze kan dat op een van de volgende manieren. Via whatsapp: 06 - 28463125. Mailen is mogelijk naar: info@pixigo.nl. Ook kan je het online invulformulier op hun website gebruiken. Bovendien hebben ze ook veelgestelde vragen op de website vermeld, wellicht dat je daar je vraag tussen ziet staan. Ook kan je via Facebook Messenger contact opnemen, daar is een link voor op hun site.

Laat een review achter

Al besteld bij Pixigo in het verleden? Dan zou je daar een review over kunnen achterlaten, bij ons. Op die manier krijgen andere consumenten een beter beeld over wat ze van Pixigo kunnen verwachten. Wil je meer leren over Pixigo of andere bedrijven? Dan kan je op ons portaal reviews en beoordelingen vinden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review