Perfect Lab

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Perfect Lab

Perfect Lab: Betrouwbaar en toegankelijk gezondheidsonderzoek voor iedereen

Perfect Lab is een gezondheidsdienst die preventief medische onderzoeken aanbiedt om je betrouwbaar inzicht te geven in je gezondheid. Ze hebben een breed scala aan Health Checks beschikbaar, waaronder de Bloed Health Check, de Darm Health Check en de Premium Health Check. Het doel van Perfect Lab is om iedereen de mogelijkheid te geven om de regie over hun gezondheid te nemen en op een proactieve manier aan hun welzijn te werken.

De gezondheidsadviseurs van Perfect Lab zijn zeer ervaren en deskundig op het gebied van preventieve gezondheidszorg. Ze nemen de tijd om de uitslag uitgebreid met je door te nemen en je een persoonlijk advies op maat te geven. Naast de telefonische consulten bieden ze ook de mogelijkheid om een gratis consult aan te vragen, waarbij ze al je vragen beantwoorden en je begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie.

Een breed scala aan Health Checks

Perfect Lab biedt verschillende Health Checks aan die je helpen om een compleet inzicht in je gezondheid te krijgen. De Bloed Health Check is een uitgebreid onderzoek waarbij maar liefst 30 bloedwaardes worden gecontroleerd. Naast de standaard bloedwaardes heb je ook de mogelijkheid om extra waardes toe te voegen. Deze check wordt aangevuld met een telefonisch consult en gezondheidsadvies op maat. Binnen 48 uur na het afnemen van het bloedmonster ontvang je de uitslag al.

De Darm Health Check biedt inzicht in de gezondheid van je darmen. Hierbij worden 16 ontlastingswaardes geanalyseerd, inclusief eventuele aanvullende waardes. Ook hier ontvang je een telefonisch consult en gezondheidsadvies op maat. Het afnemen van het monster is eenvoudig en kan thuis worden gedaan. Binnen 7 dagen ontvang je de uitslag.

De Premium Health Check combineert zowel de bloed- als darmonderzoeken voor een nog completer beeld van je gezondheid. Naast de 30 bloedwaardes en de 16 ontlastingswaardes worden ook aanvullende waardes geanalyseerd. Ook hier ontvang je een uitgebreid telefonisch consult en gezondheidsadvies op maat. Het bloedonderzoek wordt binnen 48 uur afgerond en de uitslag van het darmonderzoek ontvang je binnen 7 dagen na het afnemen van het monster.

Het belang van preventief medisch onderzoek

Preventief medisch onderzoek is tegenwoordig van groot belang, omdat ons lichaam constant wordt blootgesteld aan verstorende factoren. Stress, bewerkte voeding, overgewicht, weinig slaap, medicatie, alcohol en milieuvervuiling zijn slechts enkele voorbeelden van deze verstorende factoren. Deze verhogen het risico op afwijkingen in ons lichaam, die de voortekenen kunnen zijn van het ontwikkelen van klachten en ziekten. Door regelmatig ons bloed en ontlasting uitgebreid te laten onderzoeken, kunnen we deze afwijkingen in een vroeg stadium opsporen en het risico op gezondheidsproblemen verminderen.

"Als we ons meer bewust worden van een gezonde leefstijl en er ook naar leven, dan ben ik ervan overtuigd dat we gezond 100 jaar oud kunnen worden." - Mischa Kremer

Perfect Lab speelt hierin een essentiële rol door betrouwbaar inzicht te bieden in onze gezondheid. De deskundige gezondheidsadviseurs helpen ons om bewust te worden van onze persoonlijke gezondheidssituatie en geven ons advies op maat om deze zo goed mogelijk te verbeteren. Dit advies kan onder andere bestaan uit aanpassingen in onze leefstijl, voedingssupplementen of verdere medische opvolging indien nodig.

De tevredenheid van klanten

Perfect Lab heeft sinds 2009 al meer dan 250.000 consulten uitgevoerd en positieve resultaten behaald. Klanten zijn zeer tevreden met de service en de resultaten die ze hebben behaald. Ze hebben de regie over hun gezondheid genomen en ervaren verbeteringen in hun welzijn. Diverse bekende personen, zoals actrice Anouk Maas, founder Tribes Eduard Schaepman en zangeres Berget Lewis, hebben hun ervaringen gedeeld en laten zien dat gezond ouder worden inderdaad mogelijk is.

Door de positieve resultaten en ervaringen van klanten, kunnen we concluderen dat de methode van Perfect Lab succesvol is om aan je gezondheid te werken. Ze gaan verder dan alleen het uitvoeren van een onderzoek, maar brengen je persoonlijke gezondheidssituatie in kaart en geven je een advies op maat.

Conclusie

Perfect Lab is een betrouwbare en toegankelijke gezondheidsdienst die preventief medische onderzoeken aanbiedt voor iedereen die de regie over zijn gezondheid wil nemen. Door middel van uitgebreide Health Checks krijg je betrouwbaar inzicht in je gezondheid en ontvang je persoonlijk advies op maat. De dienst wordt ondersteund door ervaren en deskundige gezondheidsadviseurs, die je begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jouw persoonlijke situatie. Door regelmatig preventief medisch onderzoek uit te voeren, kun je het risico op gezondheidsproblemen verminderen en gezonder ouder worden.

Wil je ook de regie over je gezondheid nemen en betrouwbare inzichten krijgen in je welzijn? Neem dan nu contact op met Perfect Lab en maak gebruik van de uitstekende service en expertise die zij te bieden hebben.

We kijken uit naar jouw ervaringen met Perfect Lab en willen je graag vragen om een review achter te laten op onze website. Jouw feedback is van onschatbare waarde en helpt andere gebruikers bij het maken van de juiste keuze voor hun gezondheid. Bij voorbaat dank!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review