Pearle

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Pearle

De groene logo's van de winkels van Pearle opticiens sieren al meer dan zestig jaar de winkelstraten in ons land. Vanzelfsprekend is deze onderneming inmiddels ook al jaren online actief, maar hoe wordt de service en kwaliteit van de webwinkel gewaardeerd? Zijn klanten tevreden over de manier waarop klachten en problemen behandeld worden? Kun je eenvoudig gebruik maken van de mogelijkheid om een bestelling te retourneren? Door de reviews van consumenten op onze website te bekijken kom je er vanzelf achter of Pearle betrouwbaar is.

Over Pearle opticiens

Toen Pearle Vision in 1979 de Brilmij keten overnam, werd nog tot 1990 vastgehouden aan deze naam voor de winkels. Enige tijd later, in 1996, werd Pearle gekocht door GrandVision Global en inmiddels zijn er meer dan 350 Pearle winkels in ons land te vinden. Online is het bedrijf ook duidelijk aanwezig met een professionele online shop waar klanten terecht kunnen met al hun wensen voor een nieuwe bril, een oogmeting en de juiste oogzorg.

Pearle winkels

Met zoveel winkels in ons land is er in bijna iedere stad wel een Pearl opticien te vinden. Zo stappen veel klanten binnen bij de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Zelfs in plaatsen zoals IJmuiden, Almere, Venray en Spijkenisse zijn er winkels van Pearle e vinden. Het bedrijf wil het klanten zo makkelijk mogelijk maken en daarom kun je in de online shop gebruik maken van de winkelzoeker zodat je precies weet welke Pearle openingstijden de winkel bij jou in de buurt heeft.

De producten en diensten van Pearle

De Pearle brillen en contactlenzen die je via deze webwinkel in huis kunt halen zijn te vinden in productcategorieën die weinig tot de verbeelding overlaten. Zo zijn er in de categorie Brillen onder meer multifocale brillen, leesbrillen en kinderbrillen verkrijgbaar. Als je bij Pearl lenzen wilt kopen dan heb je in die categorie keuze uit maandlenzen, daglenzen en zelfs gekleurde lenzen. Voor de juiste bril kun je bovendien een Pearle afspraak maken bij de dichtstbijzijnde winkel in jouw buurt. Verder kun je in de rubriek Oogzorg terecht als je meer wilt weten over bepaalde oogklachten zoals droge of vermoeide ogen.

Pearl contact

Je kunt voor vragen over producten en bestellingen op meerdere manieren met Pearle contact opnemen. Er staat een contactformulier op de site dat je in kunt vullen of je belt met een van de medewerkers door het gratis telefoonnummer 0800 - 2745 000 te gebruiken. Via de sociale media zoals Facebook kun je eventueel ook berichten met vragen over een nieuwe Pearle bril sturen.

Pearl betalen en retourneren

Betalen doe je bij deze online shop met veilige methodes zoals iDEAL en creditcard. Als je bestelling meer dan € 25 kost betaal je geen verzendkosten en krijg je jouw artikelen binnen maximaal 5 dagen thuisbezorgd. Mocht je niet tevreden zijn en gebruik willen maken van je herroepingsrecht van 14 dagen om een bril of setje lenzen naar Pearle retour te sturen dan kun je gebruik maken van het speciale retourformulier dat het bedrijf gebruikt.

Reviews en commentaren over Pearle

Laat met jouw Pearle review op onze website zien welke ervaring jij als klant met deze online shop hebt. Zo maak je het voor andere klanten makkelijker om een duidelijk beeld van de werkwijze van dit bedrijf te zien. In jouw beoordeling kun je klachten en opmerkingen beschrijven, maar natuurlijk ook tips geven over de beste manier om gebruik te maken van de mogelijkheden van deze webwinkel.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Joshua Briere 1 jaar geleden
8.5
Ik heb recentelijk een bezoek gebracht aan Pearle Opticiens en mijn ervaring was fantastisch! Het assortiment brillen, zonnebrillen en contactlenzen was indrukwekkend. Bovendien zijn de mede...

Alle reviews ( 1 )

Fantastische ervaring bij Pearle Opticiens

Ik heb recentelijk een bezoek gebracht aan Pearle Opticiens en mijn ervaring was fantastisch! Het assortiment brillen, zonnebrillen en contactlenzen was indrukwekkend. Bovendien zijn de medewerkers zeer deskundig in hun vakgebied en voorzagen zij mij van uitstekend advies. Wat mij het meest opviel, is dat de kwaliteit van de producten erg hoog ligt, terwijl de prijzen scherp zijn. Dat vind ik als klant natuurlijk een groot pluspunt. Al met al ben ik ontzettend tevreden over mijn bezoek aan Pearle en raad ik deze opticien dan ook graag aan iedereen aan die op zoek is naar betaalbare kwaliteitsproducten en deskundige service.

J
Joshua Briere 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!