Parfumado

Alle reviews

Parfumado

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Parfumado

Ken je dat gevoel, iemand loopt langs je heen en je ruikt een heerlijke geur? Zo lekker dat je even omkijkt en de geur een blijvende herinnering is. Lekker ruiken! Ja, dat wil eenieder vast wel toch? Eén van de winkels waar je terecht kan voor het kopen van verschillende soorten parfums is Parfumado. Parfumado heeft een assortiment aan diverse merken parfums voor zowel man als vrouw.

Voordat je voor jezelf of misschien als cadeau voor een andere een parfum koopt, is het altijd raadzaam om reviews over de verschillende parfumwinkels te lezen. Op de website ReviewsBird kunt u diverse meningen en ervaringen van klanten, betreft hun aankoop van parfum, bekijken. Zo krijgt u een beter beeld van de klantenservice en ook van de kwaliteit van de parfums. Vervolgens kunt u zelf een keuze maken waar u uw parfum zult halen.

Over Parfumado
Parfumado werd in 2017 opgericht door Martijn van Rooy, vanuit de visie dat het kopen van parfum leuk, gemakkelijk, maar ook persoonlijk dient te zijn. Dit idee zorgde voor het ontwikkelen van de sample service, waarbij de klant zich kan abonneren op het ontvangen van parfumsamples op maandbasis. Parfumado is operationeel in Nederland, België en in de UK.

Producten en diensten van Parfumado
Het assortiment van Parfumado bestaat uit bijkans 400 parfums en is opgesplitst in verschillende categorieën. Deze indeling is gemaakt op basis van hun belangrijkste ingrediënten of geurnoten. Enkele van de collecties, die Parfumado biedt, zijn seizoen parfums (lente, herfst, winter en zomer), frisse, zeepachtige, duurzame, veganistisch, floraal, Citrus, houtachtige, moderne klassieke en sportieve parfums. 

Het lijkt misschien simpel om een passend luchtje te kiezen, maar zo simpel is het niet als je de keuze hebt uit 400 verschillende geuren. Uit onderzoek blijkt dat iemands persoonlijkheid bepalend is voor hoe die persoon ruikt. Parfumado helpt haar klanten om de geschikte geur uit te kiezen door middel van een online quiz. De resultaten van deze quiz geven een beeld van jouw persoonlijke geurprofiel en de aanbevolen parfums die daarbij passen. Het is ook mogelijk om per mail persoonlijk parfumadvies te ontvangen. De gekozen parfums kunnen vervolgens worden toegevoegd aan jouw parfum kalender.

Parfums zijn altijd een leuke gift voor bijvoorbeeld een jarige op Moederdag of met Valentijnsdag. Bij Parfumado kan je daarom ook terecht voor giftcards, die samen met een persoonlijk kaartje bezorgd kunnen worden. Naast de giftcards is het ook mogelijk om giftboxen cadeau te geven.

Complimenten, klachten en tips voor Parfumado
Aangezien het kiezen van de juiste parfum voor velen een moeilijke klus is, zou een review van Parfumado anderen zeker op weg kunnen helpen. Naast informatie over de kwaliteit van het product, geven reviews ook inzicht in de klantervaring, met name de dienstverlening van een bedrijf. Heb jij al eerder parfum gekocht bij Parfumado en wil je anderen laten weten hoe jij het persoonlijk parfumadvies hebt ervaren of als jij tevreden was met de leveringstijd van jouw gift? En wat vond je van de klantenservice? Plaats jouw review dan op ReviewsBird.nl en deel zo jouw ervaringen met Parfumado