Paradigit

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Paradigit

We gebruiken computertechnologie om ons leven te vergemakkelijken en om ons met elkaar te verbinden. Desktops, laptops en mobiele apparaten worden niet enkel door service bedrijven en individuen geëxploiteerd, maar zijn ook onontbeerlijk geworden in gemeenschappen, voor de overheid, in landbouw en in industrie. We vertrouwen op computertechnologie om de meeste dingen in ons leven te produceren of om te innoveren. De voedselindustrie, de dienstensector, de amusementssector, de zorgsector, communicatiediensten, onderwijs en transport, maken allen gebruik van deze technologie.

Ook worden we ons meer en meer bewust dat we gezonder moeten gaan eten en fitter gaan leven, waardoor ook onze interesse in draagbare fitnesstechnologie toeneemt. Deze zogenaamde “wearables” maken tegenwoordig een belangrijk onderdeel van onze fitnesscultuur uit en zijn voortdurend in ontwikkeling. Dankzij verschillende technologische innovaties wordt het steeds gemakkelijker om belangrijke gezondheidsstatistieken te verzamelen en zo een gezonde levensstijl te ontwikkelen en te helpen onderhouden.

Zogenaamde “Smart Home” oplossingen bekleden ook een steeds grotere plek in ons dagelijkse leven. Ze stellen ons in staat om op een simpele manier onze leefomgeving veiliger en comfortabeler te maken. Vele dingen worden via zenders en ontvangers controleerbaar, van lampen en alarmsystemen, tot rolluiken of deurbellen.

Over Paradigit

Bij Paradigit kan je zowel online als in persoon terecht voor de aankoop van alles wat maar met computers en hieraan gerelateerde randapparatuur te maken heeft. Paradigit heeft vier vestigingen in Nederland en staat zowel virtueel als in persoon klaar om je deskundig te adviseren en om samen met jou voor de beste oplossingen te kiezen. De Paradigit Groep werd opgericht in 1992 en heeft zo’n 250 medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft verder nog drie subafdelingen. ISL-autmatisering (gericht op de verkoop, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen), Skool Automatisering (specialist in het primair onderwijs) en CampusShop (Laptopdeals voor studenten)

Wat biedt Paradigit?

Paradigit verkoopt computers, laptops, smartphones en tablets en hiermee gerelateerde producten zoals o.a. opslagdisks, digitale componenten, randapparatuur, monitoren, gameconsoles, netwerkbenodigdheden, printers en wearables. Wanneer je online artikels bestelt, kan je ofwel je bestelling thuis laten leveren ofwel kan je deze ophalen in een nabijgelegen DHL ServicePoint. De verzending is gratis vanaf een bepaald bedrag en wanneer je voor 23:30 besteld wordt je bestelling de volgende dag thuisgeleverd. Paradigit hanteert de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Is je product beschadigd dan kan je het laten repareren door Paradigit zelf. Betalen is mogelijk met iDEAL, Mastercard, PayPal en Visa. De klantendienst is bereikbaar via email en telefoon en is ook aanwezig op Facebook en twitter.

Complimenten, klachten en tips voor Paradigit

Deed jij al een aankoop bij Paradigit en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Werd de levertermijn gerespecteerd en kwamen de artikels onbeschadigd toe? Heb je gebruikgemaakt van het retourbeleid en werd je product zonder problemen teruggenomen? Ging jij al ter plaatse in één van de winkels en waren de medewerkers vriendelijk en professioneel? Wat vind je van de reparatiedienst, verliep je reparatie vlot en correct? Werd je goed geadviseerd door de specialisten van Paradigit of vind je dat men jou niet het juiste product heeft aangeraden? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review