Painting Expert

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Painting Expert

Schilderen is een kunst. Door te schilderen kun je je creativiteit kwijt. Zeker met de vele mogelijkheden die er bestaan. Painting Expert is hiervoor het ideale bedrijf. Via onze website kun je reviews en ervaringen lezen van bedrijven die eerder al producten bij dit bedrijf hebben gekocht.

Over Painting Expert

Painting Expert is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijf in Zwolle en levert schilderijen op nummer pakketten aan vele klanten in België, Duitsland en Nederland. Painting Expert is al twee jaar bezig om mensen hun leven mooier te maken. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van foto’s en ook ontwerpen van standaard designs. Verder levert het bedrijf hoge kwaliteit schilderijen en probeert zo snel mogelijk het proces van creatie te maken. Dit kan gedaan worden op elke gewenste apparaat. Met de bijzondere mogelijkheden die het bedrijf biedt kunnen personen op een creatieve manier bezig zijn. Dit kan in de vorm van een rustgevende schildering.

Producten en diensten van Painting Expert

Met de producten en diensten wilt Painting Expert het leven van mensen mooier maken. Zo laat het bedrijf mensen kennis maken met de wereld van verschillende creativiteitten. Het bedrijf ziet het als prioriteit om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de verwachtingen van klanten. Te allen tijde wordt ernaar gestreefd om de tevredenheid van klanten te waarborgen.

De producten van Painting Expert worden in fabrieken in Azië en Europa vervaardigd. Dit maakt het mogelijk voor het bedrijf om altijd producten in voorraad te hebben. Als klanten willen weten welke producten op voorraad zijn? Dan kan via de website een bericht worden gestuurd. Klanten kunnen verschillende thema’s kiezen. De keuze kan uit: Dieren, natuur, steden, landen, voertuigen, gebouwen, kunst en nog andere exclusieve schilderijen. Hiernaast zijn er unieke opties, waarbij de klant kan kiezen uit verschillende mogelijkheden die aangeboden worden, zoals de afmetingen per afbeelding en of dit geleverd moet worden met of zonder lijst. De keuze ligt geheel aan de klant.

Mocht het product niet naar wensen zijn? Dan kan retour of restitutie aangevraagd worden bij het bedrijf. De indiening moet binnen 14 dagen na levering geschieden. Om dit te bewerkstelligen kan er contact worden opgenomen met het bedrijf via een invulformulier om het pakket te retourneren. Mocht je een geplaatste bestelling willen annuleren? Dan kan dit alleen als het product nog niet verzonden is. Je kunt alleen dan aanspraak maken hierop als je het product terugstuurt. Als je nog hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Het team van Painting Expert neemt dan binnen 48- 72 uur contact met je op.

Complimenten, klachten tip voor Painting Expert

Ben je eerder klant geweest van Painting Expert? Welk product heb je aangeschaft bij dit bedrijf? Ben je van plan vaker producten te kopen bij dit bedrijf? Wat is je ervaring met de klantenservice? We zouden het zeer op prijs stellen als je jouw ervaring en beoordeling op onze website zou willen delen. Door jouw ervaring te delen, zal je andere klanten helpen om een keuze te maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review