OralB reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

OralB

Mondhygiëne vormt vandaag de dag een steeds belangrijke rol in onze samenleving. Met de technologie van de laatste tijd hebben we ook op het gebied van mondhygiëne veel veranderingen meegemaakt. Wellicht dat je zelf ook veel om mondhygiëne geeft, of dat je simpelweg op zoek bent naar een nieuwe tandenborstel. Dan is OralB wellicht wel het juiste adres voor jou. Bij OralB zijn ze namelijk gespecialiseerd op het gebied van mondhygiëne.

Alleen voordat je een aankoop doet bij OralB moet je zeker weten dat dit het waard is. Het zou immers nogal vervelend zijn als je bestelling niet naar wens is, al helemaal rekening houdend met dat elektrische tandenborstels al gauw prijzig kunnen zijn. Vandaar dat je op onze review website, beoordelingen en reviews kunt lezen van consumenten, die al eens ervaring bij OralB hebben opgedaan. Op die manier kan je beter inschatten of het bedrijf wel écht bij je past.

Wat is OralB

OralB is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van mondhygiëne. Het bedrijf is al sinds 1950 actief, sinds de introductie van de ‘’Hutson toothbrush’’. Producten worden wereldwijd. Het bedrijf maakt sinds 1984 uit van de Gillette Group, waarbij ze vanaf het jaar 2006 uitmaken van Procter & Gamble. In 2013 werd bekende zangeres, Shakira als merkambassadeur gekozen. OralB heeft in de loop der tijd meerdere awards gewonnen voor haar uitvindingen, zo wonnen ze bijvoorbeeld in 1991 de Edison Award. De visie van OralB is als volgt: ‘’gezonde mondverzorging gewoontes bevorderen om de gezondheid van mensen te veranderen en tegelijkertijd onze impact op onze planeet te verminderen’’.

Producten en diensten OralB

Op de webshop van OralB bevinden uiteraard elektrische tandenborstels, maar het bedrijf verkoopt andere producten. Daarbij kan je denken aan tandpasta, flosdraad, mondwater, hand tandenborstels en monddouche producten. Tevens verkopen ze naast producten voor volwassenen ook artikelen voor kinderen. Op de website van OralB staan allerlei artikelen, met betrekking tot de mondhygiëne, zo kun je zelf meer informatie vinden over producten, maar ook mondhygiëne in het algemeen.

Producten van OralB kunnen uiteraard op hun website worden aangeschaft, maar zijn ook te vinden in allerlei winkels in Nederland. In de tandpasta van OralB gebruiken ze geen: Microbeads, Triclosan, Siliconen (ed), Ethanol en Formaldehyde. Wel gebruiken ze andere ingrediënten, denk aan water, trinatriumfosfaat en andere ingrediënten. Volgens OralB houdt een gezonde poetsroutine in dat je twee keer per dag je tanden poetst.

Contact

De klantenservice van OralB kan naar wens worden gecontracteerd, via een van de volgende methodes. Telefonisch contact (Nederland) via: 08004455388 en (Belgie) via: 080014592. De klantenservice valt via de telefoon te bereiken op werkdagen van 09:00-17:00. Mailen is ook mogelijk via het online invulformulier dat op hun website valt te vinden. Daarnaast kan je het bedrijf op verschillende social media kanalen vinden, denk aan Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

Laat een review achter

Al ooit een tandenborstel of ander product van OralB besteld? Dan willen we graag weten wat je er van dacht. Laat achter of je OralB aan andere consumenten zou aanraden en waarom wel, of waarom niet. Op die manier krijgen andere consumenten een beter beeld over hoe OralB in de werkelijkheid wordt ervaren. Meer leren over OralB, of andere bedrijven is mogelijk bij ons, lees dan OralB reviews op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review